Noiembrie 23, 2016
Părinții Dakotei și Ellei Fanning divorțează după 27 de ani de căsătorie
Un alt cuplu de la Hollywood divorțează. Părinții Dakotei și Ellei Fanning, tatăl- Steven Fanning, fost basebalist și mama- Heather Joy, au hotărât ca după 27 de ani de căsnicie să divorțeze.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Celebritatea acestor două surori frumoase este cunoscută în întreaga lume, ele devenind din ce în ce mai populare. Cu toate acestea, nu este totul chiar atât de liniștit în viața fetelor, doar de curând a fost lansat zvonul despre divorțul părinților acestora. Acest cuplu a trăit împreună aproape 30 de ani.

Toți: rudele, prietenii apropiați, jurnaliștii și întreaga societate considera această familie una puternică și de nedespărțit. Motivul oficial al divorțului a fost ''diferența ireconciliabilă''- o scuză standard pentru multe cupluri vedete. După cum s-a dovedit Steven și Heather au așteptat până când fiica mai mică, Elle va împlini 18 ani. Acest lucru a fost făcut pentru a evita procedurile judiciare privind încredințarea copiilor.

Aici nu putem vorbi despre un divorț scandalos, întrucât cuplul intenționează să împartă liniștit proprietatea pe care o au. Surorile independente, care de mult timp locuiesc separat de părinții lor și sunt capabile să aibp grijă de ele au refuzat să comenteze pe marginea subiectului ce privește divorțul părinților lor. Se pare că tinerele trec cu greu peste acest eveniment, așa că încearcă să evite presa și să vorbească despre acest subiect.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.56835699081421