Decembrie 21, 2020
Parcul erotic din Coreea de Sud, atracția turiștilor străini
În Coreea de Sud, se află singurul parc ce are ca temă erotismul. Încă de la intrare, vizitatorii rămân uimiţi de sculpturile senzuale, create de absolvenţii unei şcoli de arte. De mulţi ani, este destinaţia preferată a coreenilor pentru luna de miere.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Parcul spaţios, de aproape 40.000 de metri pătraţi, are peste 140 de sculpturi (40 în galerie şi 100 în exterior). De obicei, vizita prin parc durează între 30-40 de minute. De altfel, în Jeju Love Land, se găseşte un restaurant cu o cupolă de sticlă, o cafenea în aer liber, un magazin cu suveniruri ş.a. În fiecare lună, aveau loc expoziţii cu lucrări de artă ale artiştilor sud-coreeni. 

Sălile de expoziţie şi galeria parcului păstrează din arhitectura tradiţională coreeană. La intrare, două mascote îi întâmpină pe vizitatori. Toaletele nu au scăpat nici ele de tematica senzuală. 

Toate statuile sunt însoţite de un mic comentariu umoristic, de înregistrări video, aplicaţii interactive, sau expoziţii cu conţinut sexual. Potrivit organizatorilor, „Jeju Love Land rupe tabuurile legate de sex, iar vizitatorul poate aprecia frumuseţea naturală a sexualităţii''. Insula Jeju este considerată una dintre principalele atracţii turistice din lume, cu peste şapte milioane de vizitatori pe an. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.68918752670288