Mai 27, 2021
Pandemia schimbă meseria. Vedete care s-au reprofilat în ultimii doi ani
Pandemia a încurcat ițele artiștilor noștri. Întrucât spectacolele au fost puse pe pauză nederminată, unii s-au gândit să nu piardă timpul și să de dedice în altă direcție. Vedeți mai jos doar câțiva dintre cei care s-au reprofilat în ultimii doi ani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Alexandru Pleșca - de la teatru la televiziune. Talentatul actor este implicat în proiectul ”Mercur Retrograd” de la TV8. 

Lenuța Gheorghiță s-a apucat și ea de televiziune. Solicitată anterior, ea a recunoscut că proiectul ”Hai să ne căsătorim” îi vine ca o mănușă. Recent a declarat în cadrul altui interviu că avea nevoie de acest job pentru a-și plăti facturile. 

Geta Burlacu, mai nou, s-a apucat să coase haine, iar recent și-a prezentat și primele rochii din colecția sa. 

Igor Stribițki a pus muzica pe pauză. Cel puțin asta lasă de înțeles din moment ce nu mai lansează nimic de câteva luni. Dar nu stă degeaba. Pandemia l-a prins muncind în cadrul unei companii imobiliare din București. 

Aura, Cristina Scarlat și Cornelia Ștefăneț nu țin cunoștințele doar pentru ele, dar se împart și cu semenii lor. Cât nu sunt concerte, interpretele predau muzica unor grupuri de copii. Ca să fie clar - toate trei în locații și instituții diferite. 

Dana Ciobanu încearcă să combine actoria și cursurile de dicție. De câteva luni modelează vocile și discursurile celor care-i calcă pragul și se pare că-i reușește. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.52727174758911