Octombrie 29, 2020
Pandemia nu stă în calea dragostei. Marc Anthony are o nouă iubită
Marc Anthony nu pierde timpul. Iubește iar și se pare că totul este serios, dat fiind faptul că s-au mutat împreună. Femeia care i-a topit inima este Evelyn Lozanda, prezentatoarea unui reality show celebru din Statele Unite. Cei care au aflat de relația lor spun că noua iubită a lui Marc Anthony seamănă foarte bine cu fosta lui soție, Jennifer Lopez.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Presa americană scrie că artistul, în vârstă de 52 de ani, și Evelyn Lozanda, de 44 de ani, au petrecut timp împreună în reședința lui din Miami. Mai mult decât atât, prezetatoarea ar fi mers acolo, însoțită de cei doi copii ai ei. 

Fanii au fost atenți și la pozele, pe care Marc și Evelyn le-au postat în ultima perioadă și au observat același fundal, în special zona cu geamuri ovale.

Jennifer Lopez în vârstă de 46 de ani și Marc Anthony de 47 de ani, s-au întâlnit pentru prima dată în 1990. Au fost o perioadă împreună, apoi relația lor a suferit o frântură. Ambii și-au refăcut viața personală, iar în cele din urmă, s-au căsătorit în 2004. Patru ani mai târziu au apărut pe lume gemenii Max și Emme. Mariajul lor a durat până în 2014, când au anunțat că divorțează.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.95332860946655