Noiembrie 09, 2020
Până la lacrimi! Natalia Gordienko a lansat piesa dedicată fiului său
Emoții de nedescris în videoclipul ultimei piese a Nataliei Gordienko, “În ochii tăi”. Lansarea filmulețului, cu scene demne de Oscar, are loc în preajma zilei de naștere a fiului interpretei. Micuțul Christian va împlini, în curând, 3 anișori.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

"Am visat la asta încă din momentul venirii pe lume a fiului meu scump Christian! Sper ca acest mini-film să-și facă loc în inima fiecărui părinte. Iubiți-vă copiii și oferiți-le dragostea voastră. Îmi doresc din tot sufletul ca micuții noștri să fie mereu fericiți!", a scris Natalia Gordienko la descrierea videoclipului, lansat în această dimineață. 

Filmările pentru videoclipul de aproape cinci minute au durat câteva zile și au avut loc în luna octombrie, în câteva locații. La cât de reușite și firești sunt scenele în care apare și Christian, pare că îi place să cocheteze cu camera de filmare. Roman Burlaca și echipa lui au făcut tot ce le-a stat în puteri pentru ca acest produs să fie exact așa cum și l-a imaginat Natalia. 

Interpreta Natalia Gordienko, în vârstă de 33 de ani a devenit mamă în 2017. Despre faptul că a născut un băiat voinic și perfect sănătos presa a aflat abia peste două săptămâni. 
 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.94115042686462