Februarie 01, 2023
Pamela Anderson, dezbrăcată de secrete în noul documentar: «Sânii mei au făcut carieră, eu doar i-am însoțit!»
Uitați tot ce credeați că știți despre Pamela Anderson (55 de ani)! Faimoasa blondă este mai mult decât un „iepuraș” Playboy si o vedetă din „Baywatch”. Secretele expuse de actriță, în noul ei documentar Netflix, „Pamela, o poveste de dragoste”, care a fost lansat oficial azi.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Pamela Anderson a avut o copilărie grea

Puțini știu că Pamela a vrut să își ucidă bona, în copilărie Părinții mei credeau că este o bonă bună, pentru că îmi aducea cadouri în fiecare zi, dar de fapt mă molesta. Am vrut să îmi protejez fratele așa că am încercat să o ucid, să îi infig un pix în inimă. I-am spus că vreau să moară și a doua zi a murit într-un accident tragic de mașină. Am crezut că am omorât-o cu mintea mea magică de copil. N-am putut să spun nimănui, dar eram sigură că eu sunt vinovată, pentru că mi-am dorit să dispară și chiar a făcut-o. Am trăit cu asta toată copilăria mea”.

Băieții ei, Brandon (stânga) și Dylan (dreapta) au susținut-o la premiera din Los Angeles  

La 12 ani, a trecut printr-un episod similar, după ce un prieten de familie în vârstă de 25 de ani a violat-o. I-a ascuns mamei ei, Carol, și acest episod: „N-am vrut să îi spun. Mama era deja supărată din cauza tatălui meu, care era alcoolic”.

A crezut că este prea urâtă să pozeze în Playboy

A apărut pe coperta Playboy în 1989 (Foto: Profimedia) 

În mod șocant, Pamela nu s-a considerat niciodată o femeie frumoasă. „Știam cum arată femeile din Playboy, pentru că tatăl meu avea ascunse revistele prin casă. Acele femei erau superbe. Nu m-am considerat niciodată o femeie frumoasă. Când am primit propunerea, am început să renunț la inhibiții. Credeam că pot într-adevăr să fac asta, dar nu pentru că arăt bine.” Pam a apărut pentru prima oară pe coverta revistei Playboy în 1989, când avea 22 de ani.

Ea a mai dezvăluit că întrebările despre sânii ei au deranjat-o mereu. Încă de la început, a fost sinceră și a recunoscut că și-a pus silicoane. Mereu am spus că sânii mei au făcut carieră, eu doar i-am însoțit. Nu înțeleg de ce a fost atâta interes pentru ei, nu erau demni de știri. Cred că nu se cade să le întrebi pe femei despre asta, ar trebui să existe o limită”.

Pamela Anderson a pozat recent pentru Vanity Fair jpg

A refuzat rolul din „Baywatch” de 11 ori

Când a primit propunerea să vină la audiții pentru serialul Baywatch, Pamela Anderson a anulat interviul mai multe ori, pentru că nu i se părea ceva de viitor. În cele din urmă, a acceptat să joace: „Nu ne-am imaginat vreodată că va deveni cel mai popular serial de la acea vreme”. Peste noapte, Pam, care acum are o avere de 20 de milioane de dolari, s-a trezit că este una dintre cele mai cunoscute vedete din lume. 

Pamela jucat rolul lui C.J. Parker în „Baywatch”, în perioada 1992-1997 (Foto: Profimedia) 

Vedeta a mai spus că marea ei iubire a fost Kelly Slater. L-a cunoscut pe platourile de filmare ale serialului „Baywatch” și s-au cuplat de mai multe ori. „Era frumos de pica și îl iubeam”. Relația nu a mers, însă, pentru că Slater era un cuceritor și îi plăcea să fie cu mai multe femei în același timp.

Cu Tommy Lee s-a măritat la patru zile după ce l-a întâlnit

Cu Tommy Lee a avut un mariaj tumultuos (Foto: Getty Images) 

 Nunta cu Tommy Lee (60 de ani) a avut loc în 1995, în Cancún (Mexic).  „Domnișoara de onoare mi-a fost o fată pe care o cunoscusem în club cu o noapte înainte. M-am căsătorit îmbrăcată în bikini. Eu și Tommy nu știam nimic unul despre celălalt. A fost una dintre cele mai sălbatice și mai frumoase aventuri amoroase”.

Ea și Tommy Lee s-au filmat făcând sex în timpul mariajului lor. În același an în care s-au căsătorit, cineva le-a intrat în casă și le-a furat seiful în care erau mai multe casete porno. Imaginile cu ei doi întreținând relații intime au ajuns în presă și au fost cel mai fierbinte subiect de la acea vreme. „Filmulețele alea nu erau pentru ochii lumii. Am fost devastată. Am știut atunci că mi-a fost distrusă cariera. Am devenit o caricatură în ochii lumii!”.

A pierdut un copil în 1996

În timpul fimărilor pentru „Vânătoarea de recompense”, Pamela Anderson a suferit un avort spontan și a intrat în depresie. „Eu și Tommy am fost devastați, pentru că voiam să ne întemeiem o familie. Partea cea mai grea a fost că a trebuit să muncesc în continuare, ca și cum nu mi s-ar fi întâmplat nimic”. În cele din urmă, visul ei de a fi mamă a devenit realitate. Pam are doi băieți, ambii cu Tommy Lee, pe Brandon(26 de ani) și Dylan (25 de ani), despre care a spus că i-au salvat viața.

L-a cunoscut pe al patrulea soț în pandemie

 

 Când și-a renovat casa din Canada, Pamela a făcut cunoștință cu constructorul Dan Hayhurst, de care s-a îndrăgostit imediat: „Este un bărbat canadian normal. Am spus că trebuie să încerc să fiu și cu o persoană de acest fel”. El a fost cel de-al patrulea soț al starului. Deși apare în documentar, Pamela și Dan au divorțat anul trecut. Ea a mai fost căsătorită cu Tommy Lee (1995-1998), Kid Rock (2006-2007) și cu Rick Salomon (2007-2008 și 2014-2015).

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.94496917724609