Mai 19, 2021
Ochelari de soare pentru vara 2021. Care sunt tendințele
Ochelarii de soare sunt mai mult decât un simplu accesoriu de vară. Pe lângă faptul că ne protejează ochii de razele ultraviolete, aceștia oferă mai multă personalitate unei ținute și ne pot ajuta să ne schimbăm look-ul, fără să depunem prea mult efort.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

OCHELARII DE SOARE ROTUNZI 

Cine s-ar fi gândit că John Lennon sau Elton John vor ajunge să fie trendsetteri în materie de ochelari de soare. În 2021, se poartă din nou ochelarii de soare cu rame rotunde și cu lentile colorate. Iar designerii au creat și câteva modele mai excentrice pentru această vară, decorând ramele ochelarilor cu perle, pietre strălucitoare sau aplicații colorate. De asemenea, au fost introduse pe piață și modelele de ochelari rotunzi oversize, iar cei cu lentile albastre, mov sau oranj sunt la mare căutare în rândul pasionatelor de modă. 

OCHELARII DE SOARE BUTTERFLY 

Dacă în sezonul trecut erau la modă ochelarii Cat-Eye, în 2021, se poartă cei tip Butterfly. Cu rame supradimensionate, asemănătoare aripilor de fluture, și cu lentile mari, acești ochelari vor scoate orice ținută din anonimat și în același timp îți vor proteja foarte bine ochii de razele ultraviolete. În plus, datorită lentilelor mari, vei beneficia și de protecție anti-îmbătrânire, deoarece acestea vor acoperi complet pielea sensibilă din jurul ochilor. Cu o pereche de ochelari de soare tip Butterfly poți obține instant un look classy, inspirat din perioada anilor ‘70.

OCHELARI DE SOARE CU LENTILĂ MONO 

În 2021 sunt din nou în trend ochelarii de soare tip scut. Acest model de ochelari de soare pentru femei a devenit popular la Hollywood, după ce vedete precum Jennifer Lopez și Kim Kardashian și-au făcut apariția cu astfel de ochelari de soare. În general, acești ochelari cu lentilă mono au un design futurist și se potrivesc mai mult ținutelor sport sau casual. 

OCHELARI DE SOARE CU RAME DIN PLASTIC TRANSPARENT 

În vara aceasta sunt la mare căutare ochelarii de soare cu rame transparente. Așa că dacă îți dorești un look lejer, poți încerca o astfel de pereche de ochelari. Iar pentru un look funky, poți opta pentru rame transparente în nuanțe de albastru, roz sau mov. O astfel de pereche de ochelari de soare cu rame transparente merge de minune cu o rochie vaporoasă de vară, dar și cu o ținută casual.

OCHELARI DE SOARE OVERSIZE 

Ochelarii de soare oversize vor rămâne mereu la modă, fiind un trend care a prins contur mai ales în perioada anilor ‘70. În general, acești ochelari sunt potriviți pentru orice formă a feței. Iar avantajul este acela că există o mulțime de modele de ochelari de soare oversize – de la cei cu ramă pătrată, preferați de divele de la Hollywood, până la cei cu rame rotunjite, care sunt mult mai classy. De obicei, ochelarii de soare oversize sunt perfecți pentru ținutele casual cu accente glamour.

OCHELARI DE SOARE DE TIP AVIATOR 

Ochelarii de soare tip aviator au o lungă istorie în spate. Aceștia au fost creați în 1936 de Bausch & Lomb, pentru piloții din armată, iar de aici provine și denumirea lor de – „aviator'. Deși la început au fost creați în scopuri militare, acești ochelari au devenit extrem de populari de-a lungul anilor, mai ales în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Apoi, în perioada anilor ‘70, au apărut pe piață și modelele de ochelari în stil aviator cu rame colorate, iar printre cei care au purtat aceste modele s-au numărat Michael Jackson și Elvis Presley. Iar astăzi, ochelarii de soare în stil aviator încă se numără printre cele mai căutate modele. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.88691449165344