Noiembrie 02, 2016
Oaspetele ediției: Alexandr Litvin
Cum să găsești bărbatul ideal și să fii fericită

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Alexandr, cunoașteți «Ce vor femeile»? Cititorii primei reviste pentru femei din Moldova AQUARELLE ar dori să afle de la Dvs. răspunsul la această întrebare care pare să nu mai aibă un răspuns concret.

Femeile vor fericire. Aeasta se găsește «la pachet» cu bărbatul care iubește, protejează și mângâie și cu copiii care o fac pe femeie să se simtă complet realizată. Cum n-ai da, femeia visează la un cămin familial puternic și ea să fie în fruntea acestui cămin. Multe femei contemporane vor să se ocupe de afaceri și desigur că le reușește acest lucru. Din păcate, adesea acestea suferă căderi pe plan personal, pentru că nu pot percepe imensitatea. Da, multe femei pot face mai multe lucruri odată, dar afacerile consumă prea mult timp și atunci acestea nu au parte de fericire personală. 

N-am să ascund, îmi place să comunic cu femeile. În primul rând, fiindcă acestea sunt mult mai intuitive decât bărbații, iar cu persoanele de acest gen îmi este foarte plăcut să comunic. Există și bărbați cu o intuiție bună, dar ei sunt foarte rari. Societatea influențează foarte mult, comunitatea îi conferă bărbatului rolul unui alpinist continuu, fiindcă acesta trebuie mereu să urce munți și vârful este de neatins. Femeia potențează bărbatul la atingerea culmii, ea îl motivează să se miște în încontinuu. Poate e bine, soția mea face cu mine același lucru. (Râde)

De câți ani sunteți căsătorit?
Acesta este al doilea mariaj. Ca familie, suntem împreună din anul 2009 — asta nu este mult. Iar părinții mei au fost căsătoriți 60 de ani. Iată spre ce trebuie să tindem. 

Citește continuarea în revista AQUARELLE din Noiembrie 2016



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.69966506958008