Mai 06, 2022
O vedetă a anunțat că s-a despărțit de soția lui însărcinată: ”Copilul nu e al meu!”
Steve Burton, actorul cunoscut pentru rolul intrepretat în ”General Hospital”, a dezvăluit că s-a despărțit de soția lui însărcinată, Sheree Gustin, după 23 de ani de căsnicie. El susține, însă, că bebelușul pe care-l așteaptă nu este al lui.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În vârstă de 51 de ani, actorul care este cunoscut pentru rolul lui Jason Morgan, pe care l-a interpretat în perioada 1991-2021, a făcut anunțul neașteptat printr-un mesaj postat pe rețelele sociale.

”Vreau să lămuresc ceva.”, și-a început el postarea, continuând: ”Eu și Sheree ne-am separat. Ea a anunțat de curând că așteaptă cel de-al patrulea copil. Acel copil nu este al meu. Ne ocupăm împreună de creșterea celor trei copii ai noștri și ne dorim să avem intimitate în această perioadă. Cu dragoste, Steve”, a scris el pe rețelele sociale, conform Daily Mail

Burton și Gustin s-au căsătorit în 1999 și sunt părinții a trei copii - Makena, 18 ani, Brooklyn, 7 ani și Jack, 16 ani.

GH's Steve Burton Reveals Why He Moved His Family Back to L.A.

La începutul acestei săptămâni, el a făcut publică o imagine în care se bucura de timp petrecut alături de fiica lui cea mică, pe nume Brooklyn.

De asemenea, soția de 45 de ani a dezvăluit de curând că este însărcinată, ea etalându-și burtica proemimentă: Viața chiar e plină de surprize.”

Sursa - peroz.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.98952627182007