Mai 17, 2022
O nouă critică la rochia lui Marilyn Monroe purtată de Kim Kardashian: "O mare greșeală..."
Decizia controversată de a purta celebra rochie a lui Marilyn Monroe la Met Gala 2022 continuă să-i dea bătăi de cap divei de la Hollywood.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Kim Kardashian a fost atacată din toate direcțiile pentru alegerea de a purta rochia sex-simbolului secolului XX, iar cea mai nouă critică vine chiar de la designerul care i-a permis acest lucru.

Bob Mackie, care a desenat schița pentru designul original din 1962 a spus că a făcut "o mare greșeală". Acesta s-a arătat îngrijorat și de faptul că rochia s-ar putea deteriora dacă nu este păstrat în condiții ideale.

„A fost o mare greșeală. Marilyn era o zeiță. O zeiță nebună, dar o zeiță. Ea era pur și simplu fabuloasă", a declarat Bob. „Nimeni nu trebuia să se fotografieze așa. Rochia era făcută pentru Marilyn. A fost conceput pentru ea. Nimeni altcineva nu ar trebui să fie văzut în această rochie”, a adăugat designerul.

Reamintim, că rochia în care Kim Kardashian s-a afișat la Met Gala 2022 a fost făcută după modelul rochiei originale purtată de legendara actriță Marilyn Monroe atunci când aceasta i-a cântat „La mulți ani” președintelui american John F. Kennedy, în 1962.

Mai mulți internauți și critici de modă au catalogat imaginea lui Kim Kardashian drept o insultă la adresa lui Marilyn Monroe.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.74737167358398