Mai 07, 2020
O moldoveancă s-a filmat într-un serial BBC cu actori celebri

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Acțiune... Motor! Povestea poate prinde viaţă doar pe platourile de filmare. Cătălina Cazacu este o moldoveancă stabilită  în Marea Britanie de șase ani, iar recent a absolvit Școala de Arte, East Acting School.

 

Rolul sportivei Dașa, a fost debutul ei în cinematografie. Este personajul pe care l-a jucat în primul episod, al celui de-al treilea sezon din serialul Killing Eve (Obsesia Evei). Un film care a apărut pe ecrane în 2018 și care a obținut mai multe premii, printre care: Emmy, BAFTA și chiar Golden Globe. Cătălina a împărtășit pentru Aquarelle experiența pe care a trăit-o pe platoul de filmare.

Potrivit ei, directorul de casting i-a solicitat să participe în cadrul audițiilor. Ea a primit textul, iar în decursul a câteva zile urma să filmeze un „selftape”, în care a înscenat un sărut și un eventual omor. Răspunsul l-a primit în decurs de mai bine de o lună. Emoțiile la primirea veștii erau de nedescris. 

 


“O joc pe Dașa, campioană olimpică, care devine mai târziu mentorul personajului principal din serial. E descris anul 1974, Dașa se pregătește de campionatul olimpic, pierzând, se răsplătește pe iubitul ei. Acesta este primul ei omor…”, zâmbind a povestit Cătălina.

 

 

“Aveam emoții mari! Pe platoul de filmare echipa de producție m-a primit cu brațele deschise!”, a spus tânăra actriță. Filmările s-au desfășurat timp de câteva zile la Londra.

 

 

“Rolul într-o producție alături de vedete și actori bine cunoscuți în lumea cinematografică, m-a motivat și inspirat. Le sunt extrem de recunoscătoare că au devenit o parte importantă din viața mea. Le mulțumesc din suflet!”, a spus Cătălina. 

 

 


Tânăra actriță are o experiență vastă în teatru, și din spusele ei, cel mai interesant rol interpretat este al lui Hamlet de Shakespeare. Totodată, ea ne-a mărturisit că în zilele de autoizolare, echipa de producție lucrează de la distanță și online.

 

 


“Pentru a-ți atinge dorințele, trebuie să nu te oprești să visezi și să iubești. Visați, creați, fiți, iubiți și… iubiți-vă! Încercați să savurați prezentul oricare nu ar fi!”, a zis Cătălina. 

 


 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.6866564750671