Aprilie 04, 2017
O întrebare delicată: medicul-urolog-androlog Igor Cucu dă toate cărțile pe față
Barbaților care suferă de prostatită le este aproape imposibil să se bucure de un act sexual, din cauza durerilor puternice resimțite în timpul erectiei și ejacularii. De asemenea, unele medicamente folosite pentru reducerea intensitatii simptomelor pot diminua apetitul sexual. Medicul urolog-androlog, Igor Cucu știe cele mai eficiente metode de tratament care garantează o viață sexuală sănătoasă și activă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Igor Cucu – CV

Educație:

* A absolvit Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie “Nicolae Testemițanu”

* Academia Medicală Sechenov (Moscova).

* Practica în specialitatea „Urologie“ la Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie “Nicolae Testemițanu”

Experienţă profesională: 13 ani

Realizări profesionale:

* Membru al Asociației Europene de Urologie.

* Din 2016 colaborează cu Gabriel Antonini (primul specialist din Europa la practicarea mini-invazivă a tehnicii de proteze peniene).

Locul de muncă: Centrul municipal de Andrologie

Funcție: Director, urolog, androlog.

Telefon de contact: 079-064-625.

Igor Cucu despre chirurgia de prostată
Chiar și după o intervenție chirurgicală de prostată veți putea avea o viață sexuală activă. Protezele peniene sau implanturile, pot fi ca un colac de salvare pentru cei care se confruntă cu aceste neplăceri. Problema disfuncției erectile îi preocupa în principal pe pacientii care au suferit o intervenție chirurgicală pentru a elimina cancerul de prostată. Disfuncția erectilă poate fi mai mult sau mai puțin gravă, în funcție de leziunile microvasculare. Reabilitarea dupa o intervenție chirurgicală implică utilizarea de medicamente pe cale orala, cum ar fi sildenafil și tadalafil, dar ele nu garantează reluarea completă a activității sexuale. In astfel de cazuri, singura soluție terapeutică este implantarea protezei capabilă să recapete întreaga activitate și funcționalitate a penisului.

Сontinuarea o poți găsi în revista AQUARELLE din luna Aprilie, 2017



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.89261770248413