Septembrie 13, 2018
O internaută a comentat negativ manichiura Juliei Roberts. Află ce i-a răspuns vedeta
Actrița de la Hollywood, Julia Roberts, și-a făcut de trei luni cont pe Instagram. Vedeta pare a fi foarte activă pe rețelele de socializare.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Julia Roberts, în vârstă de 50 de ani, de la o vreme a devenit foarte activă în spațiul online. Vedeta postează, comentează și intră în interacțiune cu fanii săi. Nu toți însă, sunt la fel de binevoitori, Roberts nu-i scutită de comentariile negative. 

Recent, vedeta hollywoodiană a postat o poză pe care a făcut-o la Festivalul de film de la Toronto, (TIFF 2018), asemănătoare cu cea purtată de regretata Joan Crawford. „Cine o poartă mai bine?” - a fost întrebarea de la postare. 

 

 

„Joan Crawford arată mult mai bine, din punctul meu de vedere. Este mult mai elegantă, în timp ce Julia poartă o ojă neagră foarte urâtă”, - a scris internăuta la această postare. 

 „De fapt este vorba despre o nuanţă bleumarin cu cristale de granat şi tonuri pământii. Asta în cazul în care doriţi să editaţi comentariul dvs. de la "lac de unghii negru urât" la "lac de unghii bleumarin cu cristale de granat". Spun doar”,

- a răspuns Roberts. Comentariul Juliei a fost pe placul internauţilor, care au felicitat-o pentru felul în care a pus-o la punct pe „hateriţă”.

 

 

Amintim că, este una din cele mai iubite actrițe de la Hollywood. Este laureată cu premiul Oscar pentru rolul din Erin Brockovich și este căsătorită din anul 2002 cu cameramanul Daniel Moder. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.76618647575378