Februarie 10, 2021
O întâlnire pentru o viață. Tatiana Heghea, despre dragostea adevărată
14 februarie e o zi cu adevărat specială pentru Tatiana Heghea. E ziua când a acceptat invitația la cină din partea bărbatului care a făcut-o să cunoască dragostea sub toate aspectele ei. Abia după aceea a înțeles că toate pasiunile din trecut, pe care le considera pătimașe, au fost doar un consum inutil de emoții.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Interpreta avea 22 de ani când și-a întâlnit dragostea adevărată. Exact ca în filme - în timpul unei vacanțe la munte, unde plecase cu fetele. 7 ianuarie e ziua care avea să-i schimbe viața. Nu degeaba se spune că de Crăciun se întâmplă minuni. Așa cum era de așteptat, au făcut schimb de contacte, iar după mai bine de o lună, mai exact pe 14 februarie, Eugen a invitat-o pe frumoasa Tatiana la cină. 

”Nu a fost cum m-aș fi așteptat”, ne-a spus interpreta. E firesc! O femeie frumoasă e greu de impresionat, iar pe lângă asta, Tatiana a fost și greu de cucerit. 

”Pentru o femeie e important să aibă alături nu doar un iubit, dar și un bărbat care să o admire, să o respecte și să o iubească pentru ceea ce este. Am înțeles că-i pasă de mine când vedeam cum mă încuraja în toate. Faptul că admira orice reușită, orice făceam și era uluit de munca pe care o depun, m-a cucerit”, a recunoscut Tatiana, vădit emoționată. 

Patru ani și-au trăit iubirea libertină, după care Eugen și-a condus iubita la altar și la Starea Civilă. Așa s-a asigurat că nu o pierde și nu i-o ia nimeni. ”Copii noștri sunt dovada iubirii noastre”, a adăugat Tatiana Heghea. 

Acum e clar cum reușește Tatiana Heghea să fie mereu toată un zâmbet! Secretul: bărbatul potrivit alături! 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2119791507721