Iunie 10, 2019
Nuntă la Hollywood: Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger s-au căsătorit!
Faimosul actor de la Hollywood, Chris Pratt și-a oficializat căsătoria cu Katherine Schwarzenegger.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În acest weeked, Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger au devenit soț și soție. Cei doi și-au celebrat nunta în această sâmbătă, pe 8 iunie. La eveniment au participat prietenii apropiați ai cuplului, cei doi optând pentru o nuntă restrânsă. Ceremonia a avut loc în Montecito, California. 

Katherine Schwarzenegger este fiica cea mare a celebrului actor, Arnold Schwarzenegger, și are 29 de ani.  Chris Pratt este un actor faimos de la Hollywood, care s-a consacrat după filmările în pelicula de cinema - "Jurassic World". Actorul este cu zece ani mai mare decât soția sa. 

 

 

 

Chris Pratt a mai fost căsătorit. În anul 2009, el și-a oficializat căsătoria cu actriţa Anna Faris. Ei au fost împreună în calitate de soț și soție timp de opt ani, și au împreună un băiețel pe numele Jack, care are șapte anișori. 

 

 

Amintim că, fiica lui Arnold Schwarzenegger și actorul hollywoodian Chris Pratt, s-au logodit în luna ianuarie a anului curent. Cuplul şi-au anunţat logodna pe Instagram, după șase luni de relație. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.50974154472351