Noiembrie 10, 2021
Nicoleta Nucă, despre relația cu părinții ei. Unul de modă veche, altul cu gândire tinerească
Nicoleta Nucă este discretă când vine vorba despre viața personală, dar mai ales când vine vorba de cei care i-au dat viață. Vedeta a încercat pe cât posibil să îi țină departe de lumina reflectoarelor și nici nu s-a afișat prea des cu aceștia, scrie substantial.ro.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Pentru mama are un respect aparte. Spune că i-a fost sprijin neclintit și, în același timp, critic dur. Totuși, Nicoleta susține că femeia care i-a dat viață a știut să încline balanța în funcție de situație, așa încât nu a osclinat dintr-o extremă în alta. 

„De mică, mama, adică ea a fost cumva primul meu susținător, dar totodată și cel mai mare critic pentru că mai mereu a văzut forte realist anumite lucruri, poate câteodată a fost chiar prea dură. Cred că mama mea a știut când să se oprească din a fi mama aia severă și să facă schimbul cu mama prietenă.”, a declarat Nicoleta Nucă. 

În ceea ce-l privește pe tatăl ei, artista a recunoscut că ei au avut o relație mai tensionată. Era mult mai sever, în sensul că este de modă veche. Mama mea era mai tinerească așa la gândire, mă susținea în tot felul de chestii, bineînțeles cu limită. Tatăl meu fiind de modă veche, în continuare este așa, să am grijă să nu mă fac de râs”, a mai zis artista, citată de aceeași sursă. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.77885746955872