Iulie 22, 2021
Nicole Kidman a renunţat la părul ei lung cârlionţat? Iat-o cum arată acum
Actriţa le-a împărtăşit fanilor noul ei look - cu totul diferit de cel cu care ne-a obişnuit. La prima vedere, schimbarea e şocantă - Nicole nu mai are pletele ei cârlionţate.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Actriţa de 54 de ani a postat o imagine în care are o tunsoare pixie (vezi galeria foto), iar fanii au fost miraţi să o vadă aşa. Dar este doar o schimbare pentru rolul din noua serie "Roar", produsă de Apple TV+.

Aflată pe platourile de filmare la debutul producţiei, Nicole ne-a arătat înfăţişarea personajului său. Aşadar, pletele ei faimoase încă există, dar ascunse sub peruca pixie pe care o poartă doar pentru acest rol.

Pentru Kidman, este o perioadă aglomerată. Actriţa mai are în pregătire şi producţia Amazon despre Lucille Ball, în care joacă rolul principal. Iar la începutul acestui an, a filmat seria limitată "Nine Perfect Strangers", produsă chiar de către casa ei de producţie, Blossom Films.

Evoluţia carierei sale după vârsta de 50 de ani vine să demonstreze exact ceea ce ş-a propus: că femeile pot sparge barierele de vârstă şi discriminarea impusă de Hollywood, care până nu demult avea tendinţa să treacă pe linie moartă actriţele după o anumită vârstă sau să le condamne la roluri stereotipe.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.7873637676239