August 31, 2021
Nicolae Botgros, sfâșiat de durere. A luat o decizie importantă la aproape 40 de zile de doliu
Se fac în curând 40 de zile de când artista poporului nostru, Lidia Bejenaru a plecat în lumea celor drepți. De atunci, marele dirijor Nicolae Botgros nu se mai oprește din plâns. Suferința i se citește pe chip. Merge adesea la mormântul regretatei sale soții, încă o mai caută prin casă. Din marea lui durere, maestrul a făcut astăzi un anunț important, care cu siguranță îi va afecta pe toți cei care-l îndrăgesc.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

”Dragii mei prieteni,

Voi, cei care mi-ați fost aproape la bine, dar și la “mai puțin bine”…zic asta pentru că V-am simțit prezența, am simțit că nu sunteți indiferenți și pentru asta vă mulțumesc din suflet.

Nu știu daca mai are rost să vorbesc despre persoana mea, probabil, ce a fost de spus, s-a spus…acum, este important să înțeleagă lumea că, “ȘI” Nicolae Botgros, este un om ca toți ceilalți, cu aceleași bucurii, necazuri și nevoi omenești.

Astăzi am decis ca toate paginile care mă reprezintă să fie blocate, închise, oprite….de acu’ în colo, prefer să las doar muzica să vorbească.

Este important pentru mine să știți că vă sunt enorm de recunoscător pentru toate momentele vieții pe care le-am trăit împreună.

Vă doresc din inimă să fiți buni, să fiți sănătoși, împliniți și evident, cât mai multe realizări frumoase. Doamne ajută la toți!

Cu drag de voi,

Nicolae Botgros.”

 

Mesajul a fost postat pe pagina de facebook al prim-dirijorului Orchestrei ”Lăutarii” în această dimineață, atașând și o poză făcută la mormântul regretatei soții, Lidia Bejenaru. Aceasta s-a stins din viață la 26 iulie, la vârsta de 68 de ani, din cauza unor probleme de sănătate. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.58810114860535