Iulie 19, 2020
Natalia Gordienko, în vacanță cu fiul ei. Vedeta a ales o locație din străinătate
Natalia Gordienko profită din plin de această pandemie pentru a petrece cât mai mult timp cu băiețelul ei Christian.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

De câteva zile, Natalia Gordienko și fiul ei sunt plecați din țară și se odihnesc pe meleaguri însorite, bucurându-se de mare și de plaje cu nisip fin. Vedeta a publicat pe internet mai multe fotografii din frumoasa lor vacanță.

Micuțul Christian este în centrul atenției. Băile de soare și distracția în nisipul de pe plajă sunt activitățile lui preferate în această perioadă.Se pare că artista și-a luat cu ea și o bonă sau pe cineva care să o ajute cu băiețelul, pentru că ea a susținut mai multe concerte în paralel. 

                                                                           

Nici Natalia nu s-a lăsat mai prejos. Atunci când nu e ocupată să onoreze contractele pe care le are în locația în care se și odihnesc, vedeta se răsfață pe șezlong în speranța că va prinde un bronz frumos sau se distrează pe mare cu skijet-ul. 

                     

În prezent, mai multe state și-au închis granițele pentru moldoveni din cauza riscului ridicat de răspândire a noului coronavirus. Printre țările care primesc turiști în vacanță pe litoral se numără Turcia. Pentru a putea merge la mare la ei trebuie să ai testul negativ la COVID-19, iar la întoarcere vei fi obligat să stai în carantină pentru 14 zile.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.88229131698608