Martie 05, 2021
Natalia Gordienko a lansat la Moscova piesa pentru Eurovision. A fost o adevărată gală!
Natalia Gordienko și-a lansat aseară piesa ”Sugar” cu care va reprezenta Moldova la Eurovision. Evenimentul care a părut ca o adevărată gală a avut loc la Moscova. Interpreta moldoveancă l-a avut alături de mentorul său, marele artist rus, Filip Kirkorov. Împreună au oferit interviuri, iar rând pe rând, toată elita muzicală li s-a alăturat pentru a face poze.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Natalia a eclipsat într-o rochie altă, mulată, cu un șliț adânc în față și o fundă neagră la spate. A strălucit la propriu și Filip Kirkorov. Artistul rus a purtat un sacou cu pietre, asortat cu o pereche de pantaloni negri, pe care i-a combinat cu pantofi de aceeași culoare. Dintre accesorii a purtat inele și ochelari cu ramă fină. Printre invitați s-au numărat Timati, Dima Bilan, Valeria și Iosif Prigojin, Lolita, Dmitrii Koldun. 

Showul de milioane în cadrul căruia a fost prezentată piesa ”Sugar”a avut loc la Crave Theatre Moscow. Melodia este încarcată și pe contul de You Tube al Eurovision Song Contest. 

Natalia Gordineko va merge la Rotterdam împreună cu Filip Kirkorov. Despre aceasta au anunțat la sfârșitul lunii ianuarie. 

Anul trecut Natalia intenționa să participe la Eurovion din partea Moldovei cu altă piesă. Dacă vă mai amintiți pregătise ”Prison”, la fel, împreună cu Filip Kirkorov. 

Eurovision 2021 va avea loc la Ahoy Arena din Rotterdam între 18 și 22 mai. Vor fi impuse condiții sanitare extrem de stricte pentru a preveni un focar de infecție cu noul coronavirus după competiție. Recomandarea principală este ca toţi cei care vin la festival din străinătate să stea cinci zile în carantină imediat după aterizarea pe teritoriul olandez şi să prezinte un test PCR negativ realizat cu 72 de ore înainte de zbor, scrie tv8.md. 

Delegaţiile trebuie să rămână la hotel, exceptând cazurile în care se vor deplasa la Ahoy Arena din Rotterdam pentru repetiţii, recitaluri live şi alte activităţi legate de programul festivalului.

De asemenea, angajaţii complexului, inclusiv artiştii şi presa se vor supune unor teste regulate anti-COVID-19, într-un spaţiu special amenajat în apropiere de sala Ahoy, iar dacă vreun participant va fi testat pozitiv, va fi folosită o înregistrare în loc de interpretarea live.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.79439282417297