Iulie 25, 2022
Natalia Cheptene, despre escapada cu soțul ei: “Vacanța asta numai în poze a fost frumoasă”
Natalia Cheptene şi-a luat câteva zile libere și a plecat împreună cu soţul ei, într-o escapadă în Italia.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Prezentatoarea TV este o împătimită a vacanţelor şi nu ratează nicio ocazie de a da o fugă, măcar două zile, până undeva. De această dată destinația a fost cel mai mare și mai important oraș al Italiei - Roma. Din păcate, jurnalista a avut parte de o experiență neplăcută. Natalia a povestit pe rețelele de socializare ce i s-a întâmplat.

“Vacanța asta numai în poze a fost frumoasă. (ştiu că cineva va exclama acum, "iată se plânge, când alții nici atâta nu au", dar despre vacanțe mai proaste puţini care scriu, or acestea sunt şi ele o experiență)
Prima "surpriza" au fost temperaturile. 39 grade, oficial, la umbra. Vă imaginați cât era în realitate. Nici plimbările în parc nu erau o plăcere.
Ştiam că la Roma niciodată nu e lipsă de turişti, dar ca vara asta n-am mai văzut. O spun chiar şi localnicii. În carusel se vede ce se face la havuzul Trevi.
Iar apogeul a fost coşmarul cu revenirea acasă. Ceea ce trebuia să fie o escapada de 3 zile şi jumătate, s-a transformat într-un calvar care a durat 9 zile, 5 dintre ele le-am petrecut între cele două aeroporturi şi hotelurile unde reveneam pe noapte. Despre primul zbor anulat am fost anunțați deja la poartă, iar autobuzul care trebuia să ne ducă la avion, ne-a adus înapoi în sala de plecări. Am cumparat, în grabă, bilete pt a doua zi, de la alta companie, cu un preț de 5 ori mai mare(erau şi ultimele), dar şi acest zbor a fost anulat... Alte bilete nu se mai găseau, decât peste 4-5 zile, în aeroport scandal peste scandal, la un moment dat a venit poliția. Mare noroc a fost să ne cazeze pe noapte la hotel, dar dimineața eram duşi din nou în aerogară. Şi aşa 4 zile la rând...


Rezumat: nu alegeți pentru vară destinații dintre cele mai populare.
P.S. In acele 5 zile petrecute prin aeroporturi am văzut alte 4 rute anulate doar pt România, iar la hotel - pasageri de pe rute anulate inclusiv spre SUA.
P.P.S. Mai avem planificată o vacanță pt vara asta. Sper să fie cu amintiri mai plăcute”, a dezvăluit Natalia pe pagina sa personală.

Ar putea fi o imagine cu 6 persoane, persoane în picioare, monument şi în aer liber

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare şi în aer liber

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane şi interior 

Ar putea fi o imagine cu 4 persoane şi în aer liber 

Ar putea fi o imagine cu 5 persoane, persoane în picioare şi în aer liber 

Ar putea fi o imagine cu 6 persoane, monument şi în aer liber



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.74855136871338