Aprilie 07, 2021
Natalia Barbu va naște la vară. A dezvăluit sexul bebelușului
Natalia Barbu trăiește fericirea absolută. Deja nu-și mai ascunde emoțiile, nu le trăiește în maximă intimitate și spune tot. În timpul unei intervenții live la o emisiune televizată de la noi, interpreta a dezvăluit când va aduce pe lume cel de-al doilea copil și dacă Victor va avea o surioară sau un frățior.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

”E fetiță”, a mărturisit Natalia zâmbind din tot sufletul și copleșită de emoții. Frumoasa brunetă a povestit în cadrul ”Mercur Retrograd” cum a reacționat Victor când a aflat că va fi frate mai mare. 

”S-a bucurat foarte mult când a aflat că sunt însărcinată, pentru că îmi spunea de multe ori ”uite, mami, aș vrea o surioară sau un frățior. Când a aflat că va avea o surioară a fost ca în Home Alone. A alergat pe scări sus, jos, sărea în sus de bucurie, dansa. Era clar că își dorea acolo, în sufletul lui o surioară să o protejeze”, a povestit Natalia. 

Întrebată când urmează să apară pe lume ”minunea”, așa cum o numește Natalia, ea a menționat că la sfârșitul lunii iulie-începutul lui august. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.763601064682