Iunie 15, 2021
Moldovenii cuceresc America. Sebastian Zavadski joacă pentru Netflix
Când ajungem la vești bune, atunci suntem în stare să trecem mări și oceane. Și chiar e pe bune. Actorul Sebastian Zavadski cucerește America. 

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Moldoveanul a semnat contract cu Netlix, iar acum se filmează pentru ”Stranger Things” Sezonul 4. I-a fost atribuit un rol secundar, dar chiar și așa e o veste care ne bucură enorm. Despre aceasta a anunțat soția acestuia, Marianna Petrenko în mediul online. 

”Da, suntem extrem de fericiți! Pentru asta și am ajuns în America. Țara visurilor împlinite”, a scris Marianna Petrenko. 

Astfel, Sebastian Zavadski se va afla pe același platou de filmare cu Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown și alții. 

De dragul noii etape profesionale, Sebastian Zavadski, Marianna Petrenko și cei patru copii ai lor s-au mutat în Atlanta, Statele Unite. 

Stranger Things este un serial TV american științifico-fantastic. Subiectul pornește de la dispariția misterioasă a unui copil și apariția unei fete fără păr, cu puteri psihice, care a scăpat din laboratorul național Hawkins, un laborator secret. Acțiunea are loc în 1980, în orașul fictiv Hawkins din Indiana. Primul sezon a fost publicat pe Netflix la 15 iulie 2016, cel de-al doilea pe 27 octombrie 2017 și al treilea pe 4 iulie 2019. Ultimul, în care va apărea și Sebastian Zavadski, nu se știe, deocamdată, când va fi lansat.  



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.9254693984985