Aprilie 15, 2022
Modul neobișnuit în care Regina Elisabeta mânâncă peștele și cartofii prăjiți
Regina Elisabeta este un personaj interesant pentru oameni din toate colțurile lumii. Monarhul continuă să uimească cu stilul său de viață și cu lucrurile bizare pe care le face. Recent, fostul bucătar regal a oferit informații inedite despre modul în care Regina mânca peștele și cartofii prăjiți.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Darren McGrady, fostul bucătar personal al Reginei a dezvăluit că Majestății Sale îi plăcea să mănânce peștele la cuptor, doar în crustă de pesmet, nu în aluat, iar cartofii prăjiți îi voia tot timpul tăiați în dreptunghiuri perfecte și stivuiți în stil Jenga. Darren a fost bucătarul monarhului timp de 11 ani, astfel că știe cel mai bine cum își dorea aceasta să fie pregătită mâncare. 

Într-un videoclip postat pe Youtube, bucătarul este văzut pregătind felul preferat de mâncare al Reginei explicându-le urmăritorilor că în loc de sos tartar, aceasta își dorea un sos olandez de tarhon, fiind un sos clasic, care, potrivit lui Darren, este foarte greu de făcut. De asemenea, acesta este foarte bogat în grăsimi, având 90% unt. 

„Peștele prăjit în tot acest aluat bogat și crocant a fost puțin prea mult pentru ea. Aceasta a preferat un „fish and chips” mai rafinat”, a explicat Darren în timp ce pregătea felul de mâncare. 

La un moment dat, în timp ce pregătea cartofii, acesta a ridicat feliile și a descris cum le-a tăiat „la aceeași lungime” și în „dreptunghiuri perfecte”, aranjându-le ulterior într-un turn precum cel din jocul celebru Jenga. 

Fanii regali au fost foarte amuzați de modul în care Regina obișnuia să-și servească masa, comentând: „Regina a jucat vreodată Jenga cu cartofii ei când i-ai stivuit așa?”/ „Arată uimitor, dar cred că eu nu m-aș sătura doar din atât”. 

 

Meniul Reginei este scris în limba franceză

Mai mult, Darren, care a gătit mulți ani și pentru prințesa Diana și fiii ei, a explicat că meniul Reginei este întotdeauna scris în limba franceză și că felul ei preferat de mâncare este denumit „Cabillard et Pommes Pont Neuf”. 

Peștele cu cartofi prăjiți nu este singurul lucru pe care Regina îl dorește pregătit și consumat într-un mod diferit. În urmă cu ceva timp, un apropiat al acesteia a declarat că monarhul preferă să mănânce bananele cu un cuțit și o furculiță. 

Bugetul anul pentru alimentele consumate de familia regală este de 1,6 milioane de lire sterline și include totul, de la cinele de stat până la ceea ce consumă membrii familiei regale la micul dejun, potrivit Mirror. 

Darren nu a gătit numai pentru familia regală, ci și pentru cinci președinți americani. De asemenea, el a publicat o carte de bucate numită „Eating Royally: Rețete și amintiri dintr-o bucătărie de palat”. 

Sursa: peroz.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 3.6644017696381