Octombrie 17, 2017
Miss Naturalețe de la Antos - Cosmetică Naturală, de 3 ani pe piața Moldovei
Compania Antos a celebrat 3 ani de la lansarea produselor cosmetice naturale pe piața Moldovei. În cadrul evenimentului a fost organizat și concursul Miss Naturalețe Antos.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

 

Antos a celebrat săptămâna aceasta 3 ani de Cosmetică Naturală în Republica Moldova.

Totodată a fost desfășurată o nouă ediție de Miss Naturalețe, de la Antos.

La eveniment au fost prezente mai multe etaloane ale feminității din lumea modei, a artei, ambasadorii Antos și fondatorul companiei - Giulio Mortera, din Italia.

A fost o mare onoare pentru reprezentanții din Moldova să audă felicitarea fondatorului companiei de origine italiană, care a ținut un discurs în limba română.

Giulio Mortera le-a mulțumit pentru dedicare, implicare și muncă zilnică în cadrul companiei sale. 

În aceeași seară a fost stabilită și câștigătoarea Miss Naturalețe din cele 13 finaliste.

Fetele au dat dovadă de talent, inteligență, frumusețe naturală și încredere în forțele proprii.

În urma probelor trecute, au fost stabilite următoarele locuri:

Locul III - Marina Vlad - A primit un premiu din partea companiei Antos și daruri din partea partenerilor evenimentului: pijamale din mătase marca Cellin și un abonament la fitness și consultația unui specialist nutriționist.

Locul II - Mihaela Baciu - A primit daruri din partea companiei Antos, premii din partea partenerilor de eveniment și un set nemaipomenit de la Cellin.

Locul I, Miss Naturalețe 2017 - Alina Cărăuș - A cucerit publicul și juriul prin finețea și agerimea sa. Astfel s-a dus acasă cu marele trofeu, coroana și panglica Miss Naturalețe 2017.

Deasemenea, premianta cu locul I, a primit o călătorie de 5 zile în Italia, unde va avea frumoasa ocazie de-a vizita fabrica Antos, unde se produc cosmeticile naturale.
Partenerii evenimentului au felicitat-o cu premii din cele mai selecte și i-au urat drum bun în viață și o carieră de succes.

Tindem să remarcăm că juriul a fost creat din specialiști calificați: jurnaliști care susțin un mod sănătos de viață, reprezentanți Antos dintre care managerul de producție italian și fondatorul companiei, Giulio Mortara.

Juriul a apreciat la justa valoare participantele în cadrul a 3 probe, care erau punctate pe o scală de la 1 la 10.

Proba inteligenței a fost prin demonstrarea cunoștințelor cosmetice, din prisma produselor Antos.

Iar la următoarea probă au avut ocazia să aplice în practică cunoștințele acumulate și anume au pregătit demachierea cu produsele companiei Antos.

Proba a treia a fost și ea una practică, a constat în machiajul cu produse marca Antos.

Responsabil de concurs, persoana care a supravegheat ca lucrurile să meargă bine, a fost managerul Antos Cosmetică Naturală, Tatiana Ustica, reprezentant în Republica Moldova.

Toate participantele au fost premiate cu daruri din partea partenerilor dar și inevitabil a organizatorilor Antos - Cosmetică naturală.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.87309288978577