Mai 22, 2020
Mihai Bendeac: ”Oamenii mă privesc fix cum se uită babele la mort!”
Actorul Mihai Bendeac a surprins pe toată lumea în momentul în care a anunțat că s-a îmbolnăvit de COVID-19. Juratul iUmor a precizat cum s-a manifestat boala, dar și cum a contractat virusul.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Mihai Bendeac a declarat că s-a infectat cu două luni în urmă, la înmormântarea bunicului său. Preoții și toți ceilalți slujnici ai bisericii au fost testați pozitiv cu noul coronavirus, iar la scurtă vreme, actorul și familia sa au început să aibă simptomele specifice noului coronavirus. Atât unchiul, cât și mătușa lui Mihai Bendeac au ajuns la spital, însă mama, tata și fratele său s-au tratat acasă.

Acum, actorul dezvăluie că se simte stigmatizat și spune că nu poate ieși din casă de când au ieșit la iveală aceste detalii. 'Oamenii cu care mă intersectez în ultimele zile se împart în trei categorii. Prima cateogorie sunt oamenii care mă salută așa cum mă salutau de obicei. A doua categorie de oameni care nu au înțeles că am avut COVID-19 acum două luni de zile și în prezent am anticorpi și sunt și imun și mi-am făcut și testul și a ieșit negativ, sunt în cea mai bună poziție cu putință și se uită la mine cum se uită babele la mort, genul ăla de curozitate morbidă. Iar alții care se uită cu o oarecare spaimă', a declarat Mihai Bendeac pe rețelele de socializare.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.62218189239502