Octombrie 06, 2022
Michelle și Barack Obama, îndrăgostiți și după 30 de ani de căsnicie. Ce au dezvăluit
Michelle și Barack Obama au marcat cum se cuvine o bornă importantă în relația lor. Cei doi au aniversat 30 de ani de căsnicie, ocazie cu care și-au făcut declarații emoționante unul altuia.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Fostul președinte american, în vârstă de 61 de ani, și fosta primă doamnă, de 58 de ani, au devenit soț și soție în 3 octombrie 1992 și au împreună două fete: Malia și Sasha, ambele studente.

Barack și Michelle au postat imagini nemaivăzute până acum, de la nunta lor, dar și de la recenta vacanță petrecută în Hawaii, și mesaje care i-au emoționat și pe urmăritorii lor de pe rețelele sociale. 

"Miche, după 30 de ani, nu sunt sigur cum tu arăți exact la fel și eu nu. Ceea ce știu e că am câștigat la loterie în acea zi - nu al fi putut cere un partener mai bun de viață. Aniversare fericită, iubito", a fost mesajul lui Barack pentru soția lui.

La rândul ei, nici Michelle nu a rămas datoare și a scris la fel de frumos pe rețelele sociale: "Aniversare fericită bărbatului pe care-l iubesc! Acești ultimi 30 de ani au fost o aventură și sunt recunoscătoare că te-am avut alături. Te iubesc, Barack Obama".

Cum s-au cunoscut Michelle și Barack Obama

Michelle și Barack Obama s-au cunoscut în 1989 la o firmă de avocatură din Chicago, unde amândoi lucrau. Michelle era deja angajată atunci când viitorul ei soț a venit acolo, iar ea a fost cea rugată să-i facă introducerea în companie și să devină cumva mentorul lui, pentru că aveau în comun studiile la Harvard. "Îmi amintesc cât de înaltă și frumoasă mi s-a părut", spunea Obama acum câțiva ani despre momentul în care a cunoscut-o pe Michelle. "Am invitat-o să iasă cu mine. M-a refuzat. Am continuat să o întreb și ea să mă refuze", a mai povestit fostul președinte.

În cartea ei, "Becoming", Michelle a recunoscut că nici prin cap nu i-a trecut că va forma un cuplu cu Barack, mai ales că era total absorbită de munca ei și nu căuta să intre într-o relație.

Obama a reușit să o convingă pe Michelle să iasă cu el. Au mers la prânz, au văzut un film și s-au bucurat de o înghețată și curând au început o relație. În 1991 s-au logodit, iar un an mai târziu s-au căsătorit. Astăzi sunt părinții a două fete: Malia, în vârstă de 24 de ani, și Sasha, de 21.

 

Sursa - peroz.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.71769189834595