Noiembrie 12, 2020
Meghan Markle, însărcinată a doua oară? Ce suspiciuni a trezit actrița
Meghan Markle ar putea să fie însărcinată, a lansat ipoteza-bombă versiunea mexicană a revistei ”Hola!” Sunt prezentate și suspiciuni care ar duce la această concluzie, scrie click.ro.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Actrița în vârstă de 39 de ani și prințul Harry, în vârstă de 36 de ani, se pregătesc să sărbătorească primul Thanksgiving, la 26 noiembrie, de când s-au stabilit în Montecito, California, SUA. Chiar dacă nu mai sunt în Marea Britanie, ei se agită să facă muncă în scop caritabil și au realizat o comemorare de la distanță a eroilor care și-au jertfit viața pentru țară de Remembrance Day, la 11 noiembrie.

Recent, au apărut zvonuri că ei ar putea să-i ofere în curând un frățior micuțului Archie, în vârstă de 1 an și 6 luni. Totul a plecat de la faptul că Meghan a cerut la Înalta Curte de Justiție din Marea Britanie să schimbe data de judecată într-un proces pe care l-a intentat împotriva companiei Associated Newspapers și a tabloidelor sale ”Mail on Sunday” și ”Mail Online”.

După ce a cercetat motivele confidențiale pentru care Meghan a cerut amânarea procesului, judecătorul a acceptat solicitarea. Astfel, judecata s-a amânat din octombrie 2020 pentru ianuarie 2022.
 

Există o listă de motive pentru care curtea britanică permite schimbarea datelor de proces. Acestea apar mai mult din partea celor care se apără, nu a celor care acuză, cum este cazul lui Meghan. De aici a apărut suspiciunea că ar putea fi însărcinată.

Mai mult decât atât, la apariția din cimitirul din Los Angeles, în ziua de Remembrance Day, ducesa a purtat o ținută cu o fustă bogată și o centură pusă cam sus pentru a ascunde o proeminență din zona abdominală. Cu două săptămâni înainte, Meghan a apărut la Coach Core Awards cu o ținută asemănătoare, marca Oscar de la Renta. La fel a purtat o costumație asemănătoare la nunta prințesei Eugenie, când era însărcinată cu Archie. Atunci a făcut anunțul că aștepta primul copil. Rămâne de văzut dacă, de această dată, suspiciunile sunt adevărate. 
 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.92054104804993