Decembrie 14, 2020
Meghan Markle, apariție surprinzătoare la CNN
Săptămâna a început cu surprize, mai ales pentru admiratorii lui Meghan Markle. Actrița americană a avut o apariție la postul de televiziune CNN. Este prima dată când soția Prințului Harry iese în fața publicului după ce a pierdut a doua sarcină. Înregistrarea a fost făcută în curtea casei lor din Santa Barbara.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Meghan nu a vorbit despre experiența sa dramatică, dar a adus un omagiu „eroilor tăcuți” ai pandemiei de coronavirus. Ducesa de Sussex a spus că a fost "inspirată" de poveştile de solidaritate şi de compasiune „în cursul unui an care a fost cu adevărat o provocare pentru toţi în toată lumea". 

"În martie, criza de Covid-19 a afectat grav, şi de pe o zi pe alta totul s-a schimbat. Pentru numeroase familii, impactul pendemiei a fost catastrofal. Prea multe persoane s-au confruntat cu această problemă: Cum îmi voi putea hrăni familia?

Dar în faţa unei astfel de realităţi devastatoare, am văzut şi spiritul uman şi remarcabilele moduri în care comunităţile se mobilizează în momente dificile", a descris Markle. "Am văzut lucrurile bune, în aceste comunităţi care au decis să nu rămână cu braţele încrucişate în timp ce vecinilor lor le era foame. Aceste momente au amintit multora că ţinem la ei. În această seară, celebrăm eroii tăcuţi, pe unii îi cunosc, pe alţii îi aplaudăm de departe. Aceşti indivizi care au vegheat ca cele mai de bază nevoi ale comunităţilor să fie satisfăcute. Ei au vegheat ca persoanele din jurul lor să nu sufere în izolare. Ei şi-au hrănit vecinii în mai multe moduri", a spus actrița americană. 

Meghan Markle a estimat că aceste persoane, prin elanul lor de solidaritate, "ne-au arătat că şi în momentele cele mai triste, când ne întâlnim, avem puterea de a reaminti altcuiva că există speranţă şi că vom fi bine". 

În luna iulie a acestui an, soția Prințului Harry a suferit un avort. Despre aceasta a vorbit abia la sfârșitul lunii noiembrie, în cadrul unui interviu. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.58796358108521