Iunie 24, 2021
Mărturie şocantă a lui Britney Spears: "Am fost forţată să port sterilet ca să nu mai fac copii"
Lupta lui Britney Spears în justiţie pentru a se elibera de tutela tatălui său continuă. Ieri a avut loc o nouă înfăţişare la tribunalul din Los Angeles, iar fosta Regină Pop a depus o mărturie emoţionantă, cerându-i judecătorului s-o elibereze de tutela tatălui său, Jamie Spears, unul care îi administrează de 13 ani viaţa şi averea de 60 de milioane de dolari, scrie okmagazine.ro.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

"Această tutelă este abuzivă. Vreau să mă căsătoresc cu iubitul meu şi să fac un copil cu el, dar nu mi se dă voie. Am fost forţată să port sterilet ca să nu mai fac copii", a dezvăluit, printre altele, Britney Spears în mărturia ei de 25 de minute.

După cum ştim, iubitul lui Britney este un instructor de fitness de doar 27 de ani, iranianul Sam Asghari, pe care vedeta de 39 de ani l-a întâlnit în anul 2016.

Britney a mai declarat că se simte ca o sclavă a tatălui său, care a pus posesia pe toate veniturile ei şi care a fost de acord ca doctorii să o treacă pe o medicaţie puternică, care includea pastile pe bază de litiu, una care o făcea să se simtă ca şi cum ar fi beată. Abuzul a continuat şi acum trei ani, când vedeta a fost internată într-o clinică pentru boli psihice şi a fost nevoită să stea pe un scaun timp de zece ore pe zi, o perioadă de o săptămână.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0003745555878