Aprilie 27, 2022
Mărturia lui Jane Fonda, la 84 de ani: ”Nu mă deranjează că sunt așa aproape de moarte”
Este și a fost superbă în toate anotimpurile vieții sale. Cu o siluetă de invidiat și un stil aparte, șic și independent, Jane Fonda a fost și este o inspirație pentru femeile din întreaga lume.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Toată viața a fost cochetă și preocupată de un stil de viață sănătos, iar asta se vede. Nu a ținut secretele doar pentru ea, ci le-a împărtășit femeilor din întreaga lume. Celebrele sale exerciții aerobice sunt și acum la fel de actuale. A militat mereu pentru o siluetă fină, a practicat și a predat exerciții care duc la o dezvoltare musculată fină. Iar acum, ajunsă la 84 de ani, susține că este foarte împăcată cu evoluția sa, dar și cu iminența morții. Căci desigur, acest gând te preocupă, mai ales după o anumită vârstă. Celebra actriță a declarat la “CBS Sunday Morning”: ”Sunt mega conștientă că acum sunt mult mai aproape de moarte și nu mă deranjează atât de mult. Mă deranjează doar că trupul ăsta practic nu e al meu. Genunchii nu sunt ai mei, șoldurile nu sunt ale mele, umerii nu sunt ai mei. Mai sunt eu doar de la gât în sus.”

Jane Fonda, 83, Shares Her Favorite Drugstore Serum

De a spune Fonda asta? Ei bine, se referă desigur la faptul că a suferit mai multe intervenții la genunchi și șold, în ultimii ani. Cu toate acestea, anii de sport susținut o ajută, iar diva are și acum o carieră cinematografică prolifică.

”Am aproape 85 de ani. Trăiesc și lucrez. Cui îi pasă că nu mai am articulațiile cu care m-am născut? Că nu mai pot schia, alerga sau merge cu bicicleta? Poți fi super bătrân la 60 de ani și poți fi tânăr la 85 de ani. Ce face diferența? Sănătatea!”

Jane Fonda (13) jpg 

Iar acest aspect o preocupă încă din tinerețe. Casetele sale cu exerciții au făcut furori în întreaga lume. De asemenea, Jane Fonda a mărturisit că a renunțat total la a mai consuma alcool: ”Fiecare pahar îți reduce o zi din viață. Asta nu era adevărat în tinerețea mea. Dar pe măsură ce îmbătrânești, alcoolul te afectează diferit. Și mai am zile destule, nu vreau să mi le înjumătățesc pentru alcool”, a explicat vedeta în urmă cu câțiva ani.

Sursa: okmagazine.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.79748177528381