Mai 16, 2023
Martha Stewart, cea mai în vârstă femeie din toate timpurile de pe coperta Sports Illustrared: în costum de baie la 81 de ani
Sports Illustrated a anunțat care sunt starurile care vor apărea pe coperta sa în acest an, iar surpriza este prezența Marthei Stewart în paginile celebrei reviste.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Femeia de afaceri în vârstă de 81 de ani a pozat cu încredere în costum de baie, devenind astfel cel mai în vârstă model de pe coperta revistei, scrie perfecte.ro

Martha Stewart is the oldest woman to ever cover Sports Illustrated

Pe lângă coperta cu Martha Stewart, Sports Illustrated va mai avea încă 3 coperte diferite, pe care vor apărea Megan Fox, Kim Petras și Brooks Nader.

Martha Stewart's Sports Illustrated Swimsuit Cover is 'Historic'

“Deocamdată sunt bine, dar să pozezi în 10 costume de baie diferite poate fi puțin epuizant. Prefer să mă îmbrac într-un lucru dimineața și să îl port toată ziua. Când am aflat că voi fi pe copertă, mi s-a părut tare pentru că probabil sunt cea mai în vârstă persoană care a făcut asta. Însă nu mă gândesc prea mult la vârstă, dar este un moment istoric, așa că trebuie să arăt foarte bine! E atât de distractiv!”, a spus Martha Stewart în timpul filmărilor.

Martha Stewart Photos in Sports Illustrated Swimsuit 2023 - Swimsuit | SI .com

Martha Stewart Graces Cover of 'Sports Illustrated Swimsuit' 2023

Femeie de afaceri și vedetă tv, Martha Stewart este în lumina reflectoarelor de circa 30 de ani, însă în ultimii ani a făcut senzație prin emisiunea sa de gătit prezentată alături de rapperul Snoop Dogg.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0783383846283