Septembrie 22, 2022
Mark Zuckerberg va fi tată pentru a treia oară. Cum a dat vestea
Mark Zuckerberg va mai avea o fetiță. Cofondatorul Facebook, în vârstă de 38 de ani, a dezvăluit, ieri, pe o rețea de socializare că soția sa, Priscilla este însărcinată pentru a treia oară.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

„Sunt încântat să vă împărtășesc că Max și August vor avea o nouă surioară anul viitor!”, a spus Zuckerberg, făcând referire la fiicele pe care le-au primit în 2015, respectiv 2017.

Cei doi s-au cunoscut la o petrecere pe când era studenți la Universitatea Harvard, în 2003, Opt ani ani mai târziu, Mark și-a cerut soția în căsătorie. Bill Gates a dat din greșeală vestea logodnei celor doi în 2011 când a sunat-o pe Chan, în vârstă de 37 de ani, apoi a vorbit despre asta în presă.

marc5 jpg

După sosirea ambelor fetițe, Zuckerberg le-a spus studenților de la Universitatea Tehnică și Agricolă din Carolina de Nord că paternitatea a schimbat modul în care conduce Facebook.

„Atunci când ai copii se schimbă modul în care te gândești la lume”, a explicat el în 2017. „Obișnuiam să intârzii destul de mult la întâlniri. Dar acum, mă asigur că, de trei ori pe săptămână, sunt acasă pentru a-i face lui Max o baie”, a adăugat Zuckerberg la acea vreme

marc4 jpg

„Lucrul de care sunt cel mai mândru și care îmi aduce cea mai mare fericire este familia mea”.

marc2 jpg



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.91954660415649