Iulie 24, 2020
Marinela Bezer și-a făcut ziua de naștere la mare. Vezi unde se odihnește bloggerița
Bloggerița Marinela Bezer poate fi invidiată de mulți dintre noi în această perioadă deloc ușoară, când nu mai putem merge atât de simplu la odihnă pe plajele însorite. Tânăra și-a asumat toate riscurile și a decis să plece la mare cu ocazia zilei ei de naștere.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Contul de Instagram al Marinelei Bezer abundă de câteva zile de fotografii de pe plajă. Frumoasa bloggeriță este în vacanță în Grecia, cu iubitul ei. Tânăra a plecat la odihnă pe o insulă, luând toate măsurile de siguranță. Ea și-a sărbătorit și ziua de naștere tot pe plajă, bucurându-se alături de persoana iubită de peisaje de poveste și de briza mării, un lux pentru mulți în această perioadă.

                                                                  

”Este primul an în care nu-mi doresc nimci special de ziua mea. Am tot la ce am visat. Îmi doresc însă ca lumea care mă înconjoară să fie mai bună, să fie un loc mai simplu. Vrea să învingem acest virus și multe alte probleme. Fie ca bunătatea, pacea și dragostea să fie stăpâne pe Pământ!”, a scris boggerița lîn descrierea unei fotografii postate de pe plajă.

                 

Frumoasa influenceriță se pare că a avut timp și pentru distracții. Marinela a avut parte de plimbări cu iahtul, unde s-a putut bucura de un bronz perfect. Cu această ocazie tânăra s-a putut lăuda și cu un corp de invidiat. Miniona arată demențial și are o talie de viespe. 

                                                                               

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.43995428085327