Iunie 19, 2020
Marcel Pavel, primele declarații după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19
Cunoscutul interpret din România, în vârstă de 60 de ani, Marcel Pavel a făcut primele declarații după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, vorbind și despre simptomele pe care le-a avut.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Marcel Pavel a făcut primele declaraÈ›ii despre diagnosticul pozitiv de coronavirus. Artistul a povestit în cadrul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3 cum a aflat că s-a infectat cu coronavirus, în condiÈ›iile în care de mai multe zile acesta nu se simÈ›ea bine. 

„Acum 5 zile a apărut pneumonia, după filmări. Temperatura din platoul de filmare este cam de 40 de grade, pentru că sunt luminile acelea, led-urile, ecranele È™i totul se cumulează È™i devine extrem de cald. Noi avem o cameră unde stăm toÈ›i, unde ne relaxăm sau mâncăm. Acolo stăm câte două ore È™i sunt 17 grade, deci o diferență de 23 de grade”, a declarat Marcel Pavel la Sinteza Zilei.

Artistul în vârstă de 60 de ani a precizat că iniÈ›ial el s-a confruntat cu o dublă pneumonie. „Și aici a fost o problemă că eu am făcut È™oc termic. Nu mi-am dat seama, că de obicei mă feresc de asemenea lucruri. Acolo nu se poate sta decât cu aer condiÈ›ionat că altfel de sufoci. È˜i iată că am primit o dublă pneumonie, pe care am descoperit-o puÈ›in mai târziu. Prima dată am avut o sinuzită, au fost afectate căile respiratorii superioare, apoi s-a lăsat pe piept totul È™i s-a descoperit, pentru că am avut inspiraÈ›ia să fac o investigaÈ›ie pulmonară È™i astfel s-a descoperit că am dublă pneumonie.”

 

Marcel Pavel a vorbit È™i despre simptomele pe care le-a avut È™i cum a aflat că s-a infectat cu coronavirus. „Dureri de cap, ameÈ›eli, temperatură de 37,8, 37,5, 37,7, oscilat. Astea sunt temperaturi pe care le dă dubla pneumonie. Faptul că am È™i starea această de vomă, insomnie, sete continuă, gât uscat, am zis că trebuie să fac ceva. I-am sunat pe colegii mei de la producÈ›ie È™i le-am spus treaba asta È™i atunci mi-au spus: „Domnule Pavel, e cazul să vă faceÈ›i investigaÈ›ie È™i de COVID-19.” Am făcut o investigaÈ›ie mai pe genunchi, mi-au dat un răspuns ambiguu È™i până am ajuns la spital la Matei BalÈ™, aÈ™tept È™i de aici rezultatul de sânge”, a mai spus artistul pentru sursa mai sus menÈ›ionată.

Artistul a È›inut să clarifice È™i o serie de informaÈ›ii apărute în presă È™i care s-au dovedit a fi false, conform cărora el ar fi fost deja infectat È™i că a fost transportat la spital cu izoleta. „Eu m-am îmbolnăvit în urma acestor filmări, nu din cauza filmărilor. (…) Eu am venit cu maÈ™ina mea.”

                                     

Astăzi, Marcel Pavel a făcut È™i o postare pe contul personal de Facebook prin care a mărturisit că încă mai are de trecut o perioadă dificlă È™i le mulÈ›umeÈ™te cadrelor medicale pentru îngrijirea acordată. „Bună dimineaÈ›a, dragi prieteni! În ultimile zile am trecut prin momente cumplite si de aceea este lesne de înÈ›eles că nu am mai apărut aici pe reÈ›elele de socializare! (..) Acum cu ajutorul bunului Dumnezeu È™i a întreg personalului Institutului „Matei BalÈ™”, condus impecabil de către dl. STREINU CERCEL, am fost salvat, dar mai având încă o perioadă dificilă de trecut È™i voi reveni la viață cum s-ar spune! Mă plec în faÈ›a acestor eroi pentru priceperea, gesturile È™i eforturile extraordinare ale medicilor, asistentele medicale, infirmierelor a Institutului „Matei BalÈ™.”



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.64698219299316