Iunie 04, 2020
Mama lui Dan Bălan face senzație din nou. ”Tanti Ludmila” a lansat o melodie de dragoste
La ai săi 62 de ani, mama lui Dan Bălan arată ca o puștoaică. În pofida vârstei onorabile, vedeta este tot mai prezentă pe scenă și pune mult suflet în cariera ei de artist. Cunoscută și ca "Tanti Ludmila", interpreta nu încetează să-și uimească fanii cu o nouă piesă. Melodia dansantă se potrivește de minune caracterului ei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ludmila Balan nu a ezitat să împărtășească cu fanii ei bucuria lansării piesei de dragoste "Poezie de dor".  Într-o rochie mini roșie ca focul și plină de energie, așa cum o știm dintotdeauna, Ludmila Balan și-a prezentat în premieră melodia în studioul unui post privat de televiziune de la noi.

 

                      

La fel ca și pentru ultimele sale melodii, vedeta a colaborat pentru versurile cântecului cu  Mahay Ciucium, cel care a făcut și aranjamentul, iar linia melodică îi aparține lui Cezar Ciucium. Ritmul dansant i se potrivește de minune Ludmilei Balan, care se mișcă fenomenal chiar și la 62 de ani. Vedeta face show de fiecare dată când urcă pe scenă. 

Ludmila Balan este Maestru în Artă, iar în trecut ea a cochetat și cu televiziunea. În 2016 ea a fost prezentatoare la un post privat de televiziune. Ea este mama interpretului Dan Balan și soția fostului șef de la SIS, Mihai Balan. Vedeta este într-o formă fizică de invidiat. Pe rețelele de socializare artista postează mereu fotografii în care se mândrește cu silueta ei și cu stilul vestimentar care a definit-o încă din tinerețe. Ludmila Bălan preferă să poarte tocuri și rochii sau fuste midi care i se potrivesc de minune. 
 

                                                       



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.45371651649475