Ianuarie 13, 2021
Madonna, într-o vacanţă în jurul lumii cu iubitul de 26 de ani
Madonna sfidează vârsta din buletin și are tot felul de strategii pentru a atrage atenția fanilor. De fapt, niciodată nu-i lasă să se relaxeze. De această dată uimește prin faptul că a plecat într-o vacanță în jurul lumii alături de iubitul ei de 26 de ani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În 3 săptămâni au trecut prin cinci țări, asta în ciuda faptului că suntem în pandemie. Cei care vor spune că ea este chiar în grupa de risc, având 62 de ani, nu ştiu însă sau au uitat că Madonna a anunţat chiar la începutul pandemiei că a avut Covid. În luna mai, artista a descoperit în urma unui test că dezvoltase anticorpi, ceea ce înseamnă că avusese Covid, dar nu-şi dăduse seama. Cu acea ocazie, şi-a amintit că se simţise rău spre sfârşitul turneului ei la Paris, în luna martie a anului trecut. Aşa se explică de ce acum Madonna nu poartă mască - dar nu şi de ce nimeni din anturajul ei nu poartă mască.

Regina Pop a zburat de la Los Angeles la Londra apoi la Malawi şi Kenya în Africa. Madonna a fost însoţită în această călătorie de iubitul ei cu 36 de ani mai mic decât ea, dansatorul Ahlamalik Williams - dar nu a fost doar o vacanţă de cuplu. Alături de ei s-au aflat şi copiii ei. 

Cu toţii au călătorit cu un avion privat. Voyajul a început în ajunul Crăciunului, cu zborul de la L.A. la Londra - Madonna fiind împreună cu Ahlamalik, dar şi cei patru copii adoptaţi, David Banda (15), Mercy James (14) şi gemenele Estere şi Stella (8). La Londra li s-a alăturat şi fiul Rocco. Apoi, pe 28 decembrie, au plecat cu toţii spre Malawi, cu o oprire în Egipt.

În Malawi au stat o săptămână, întâlnindu-se şi cu preşedintele Lazarus Chakwera, dar şi cu triburile de localnici. De acolo au zburat spre Kenya, pentru a merge în safari. Madonna se află în continuare în Kenya, iar surse apropiate grupului susţin că artista şi toţi cei cu care călătoreşte, inclusiv fotograful ei personal, îşi fac în mod regulat testele de Coronavirus.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0899946689606