August 30, 2018
Madonna a pozat în lenjerie intimă transparentă. Fanii sunt nedumeriți
Interpreta Madonna recent și-a sărbătorit aniversarea, iar acum apare pe rețelele de socializare într-o ipostază cam... ciudată.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Are 60 de ani abia împliniți și continuă să arate la fel de bine ca-n tinerețe. Cel puțin așa credem noi. Madonna niciodată nu s-a rușinat să apară în piele goală în fața publicului. Recent, vedeta a postat pe contul său de Instagram o poză foarte ciudată, în care apare purtând lenjerie intimă de culoarea albă, transparentă, care-i scoate în evidență tot trupul.

 

 

În asemenea ipostază jenantă, vedeta pe de o parte a accentuat corpul său foarte bine păstrat la 60 de ani, pe de altă parte, a scos în evidență și toate neajunsurile. Ori că oglinda era murdată, ori că vedeta are pete pe corp, n-am mai înțeles. De altfel, puțini din urmăritorii artistei au înțeles acest lucru. De asemenea, ideea neepilării părului pubian a stârnit multe controverse.

 

 

Mulți utilizatori ai rețelei au admirat frumoasa figură sportivă a celebrității, și în comentarii au întrebat-o cum a reușit să mențină figura într-o formă perfectă. Cântăreața, care a dat naștere la doi copii, admite că mari secrete nu-s. Metoda ei este un număr mare exerciții la sala de forță. De asemenea, Madonna face și exerciții cardio, yoga și pilates. În total, face sport două ore pe zi.

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1071796417236