Noiembrie 02, 2016
Lumea mea: Iana Iapieva
Director Marketing și PR la Aquaterra Wellness & SPA

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Pozitivă, energică - o furtună de emoții... Nu e uimitor faptul că în lumea Ianei Iapieva este loc pentru toate: stiluri diverse, sacouri clasice și pantofi extravaganți. Mai mult, în pofida orarului încărcat și a atenției pe care o solicită băiețelul ei, Iana are un hobby nou. 

Cărți
Recent a cumpărat cartea «Micul prinț» de Antoine de Saint-Exupéry și i-a citit-o fiului său Este o carte pentru toate vârstele.

Greu m-am obișnuit cu cărțile audio, iar acum le ascult cu mare plăcere. Pentru șoferi asta este o scăpare, în ambuteiaje deja mă stresez mai puțin. (Zâmbește.) Pentru perioada toamnei reci recomand tuturor să citească «Здесь вам не причинят никакого вреда» de Andrei Jvalevskii și Igor Mîtko. Dispoziția bună este garantată!

Gențile
Gențile Haskel design le confecționează prietena mea. Acesta este primul ei rucsac și desigur mi l-am achiziționat deodată. Îmi place mult această combinație de culori și este foarte comod.  

Cosmetica
Îmi plac rujurile, am foarte multe, de la diferite mărci, iar culorile depind de dispoziție și sezon. Recent am chimbat pudra pe fond de ten. După o căutare activă, m-am ales trei favorite: Сlarins Skin Illusion, Biotherm Skin Best CC Cream, Inglot.   

Citește continuarea în revista AQUARELLE din Noiembrie 2016



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.76486253738403