Februarie 08, 2018
Ludmila Bălan i-a dedicat fiului un cântec
Aseară, Tanti Ludmila, mama lui Dan Bălan a plasat pe pagina sa de Facebook un cântec pe care i l-a dedicat fiului său, Dan Bălan.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Zilele trecute, Dan Bălan, fiul prezentatoarei și interpretei Ludmila Bălan, a împlinit frumoasa vârstă de 39 de ani. Cu acest prilej, mama interpretului i-a dedicat o melodie. Versurile sunt scrise de regretatul poet Adrian păunescu, iar melodia de către Radu Custelcean. Cântecul poartă denumirea "Leagăn pentru toată copilăria". 

 

 

Relația dintre mamă și fiu este una deosebită. Ludmila Bălan îi dedică fiului nu doar cântece, ci și toată dragostea de mamă, de care se mândrește, și căruia îi datorează fericirea sa. 

 

Amintim că, Ludmila Bălan, are vârsta de 59 de ani, este prezentatoare TV. A devenit cunoscută în anii 90, când prezenta emisiunea "Noapte bună, copii". ea este soția diplomatului Mihai Bălan, și mama interpretului Dan Bălan. De asemenea, Ludmila mai are o fiică, Sanda, care-i plecată cu traiul în Statele Unite ale Americii. A fost considerată una din cele mai frumoase și sexy femei din Republica Moldova, remarcându-se prin stilul său și prin vestimentație. În anul 1999, Ludmila Bălan a devenit Maestru în Artă. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.55570411682129