Februarie 16, 2017
Lucruri care nu le-ai știut despre Adele!
Recent s-au făcut publice rezultatele celui mai cunoscut festival de muzică Grammy. Din cele cinci nominații ea le-a câștigat pe toate — de remarcat că este cea mai bună. Vom analiza care sunt cele mai plauzibile lucruri din viața acestui star talentat și de succes, iar vocea căreia pătrunde în inimile tuturor.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

1. Adele Laurie Blue Adkins s-a născut în Tottenham — o regiune a Londrei. O fetiță dintr-o familie săracă, iar regiunea unde a copilărit, cunoscută pentru haos și viață criminală activă.

2. Pentru prima dată Adele s-a îndrăgostit de scenă încă din școală, pe când interpretase piesa Gabrielle “Rise”.

3. Adele a avut noroc: atunci cînd i sa propus un contract, versia demonstrativă a interpretării sale la serviciul social MySpace.

4. Greu de crezut, dar în ciuda multor ani de experiență pe scenele din toată lumea, interpretei încă îi e frică să presteze pe scenă.

5. După primul mare succes Adele a declarat răspicat că nu va slăbi: „ Greutatea mea nu mi-a creat niciodată probleme, deoarece nu petrec timpul cu acei oameni pe care îi interesează acest fapt.

6. Interpreta adoră mâncarea gustoasă și urăște sportul: „ Sunt interpretă, și prin urmare mai bine să am o greutatea de o tonă și să cânt de minune, decât să fiu slabă ca Nicole Richie și să fac muzică oribilă. Să știți, dacă cuiva nu-i plac, atunci nu este problema mea”.

7. Adele este prima și singura interpretă ale cărei trei single-uri au fost în primele zece Billboard în același timp.

8. Vedeta a intrat în Cartea Recordurilor unde s-au înregistrate trei realizări unice din cariera sa muzicală.

9. Starul a recunoscut că este îndrăgostită la nebunie de Leonardo DiCaprio și îl simpatizează pe actorul americam Zach Galifianakis.

10. Adele participă activ la acte de caritate pentru copiii din familiile social vulnerabile. Așa că în 2008 a achiziționat un tablou în valoare de 12 000$ doar pentru a salva viața unui copil.

11. Interpreta fumează regulat. Iar în 2011 după operația la gât medicii au sfătuit-o să renunțe la fumat, însă ea a declarat: „Fumatul este hobby-ul meu preferat”.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.94791436195374