Decembrie 09, 2020
Loredana Groza, decolteu amețitor la un meci de tenis
Loredana Groza, show total cu campioanele tenisului. Răzvan și Dani nu și-au putut lua privirea de la decolteul artistei și au rămas cu ochii în el.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cu ce ne poate surprinde Loredana Groza? Cu aceste imagini, de exemplu, care o arată nu în mediul ei, pe scenă, ci pe terenul de tenis, în compania unor sportive de temut: Monica Niculescu, Mihaela Buzărnescu și Alexandra Dulgheriu, conform click.ro.

Jurata de la "X Factor" din România (Antena 1) a arătat senzațional în costumația bleu, special pregătită pentru cel mai tare meci de dublu din viața ei. De altfel, nici nu prea fost multe, după cum însăși recunoaște. "Este a treia zi a mea de tenis în viață". Loredana Groza a acceptat provocarea de a juca pe terenurile de la Complexul Stejarii, în compania marilor sportive Monica Niculescu, Mihaela Buzărnescu și Alexandra Dulgheriu, scrie money.ro. În meciul de dublu, Loredana a făcut echipă cu Alexandra Dulgheru, în fața perechii Niculescu – Buzărnescu.

Lori a reușit să atragă atenția și cu bustiera mult prea mulată pentru bustul ei generos, pe care au admirat-o nu doar fanii de pe rețelele sociale, dar și matinalii de la Antena 1, Răzvan și Dani. Parcă în căutarea tinereții fără bătrânețe, Loredana face mai mult sport ca niciodată și nu refuză nici o nouă încercare, așa cum și de această dată a răspuns provocării Florianei Iacob, reporterul sportiv de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” (Antena 1).



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.51977610588074