Aprilie 06, 2017
Locurile în care femeia s-ar simți ca-n paradis
Femeia a fost creată pentru tot ce e mai frumos pe Pământ. Dacă în propria locuință ea creează cu plăcere confortul de sine stătător- un mini paradis pentru ea și familia, oricum în lume există locuri unde femeile sunt venerate, unde se pot simți la maximum fericite și dorite. AQUARELLE îți prezintă clasament al celor mai confortabile și sigure țări pentru sexul frumos.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Deținătoarele tenului deschis si a părului blond sunt îndeosebi venerate în țări precum: India, Japonia, Oman, Turcia, Egipt și Tunisia. În India, spre exemplu, se crede că dacă o fată cu pielea alba va săruta un copil cu pielea, acesta cu ssiguranță va fi fericit.

 

Femei urâte nu există! Cu toate astea, fiecare doamnă totdeauna încearcă să-și ascundă defectele și să-și evidențieze calitățile frumoase. Dacă ești posesoarea formelor voluptoase și te mândrești cu asta, poți pleca încrezută în Regatul Tonga, Kuweit sau Fiji. Majoritatea femeilor din aceste țări sunt predispuse spre corpolență. Mai mult, aceasta este considerată un simbol al bogăției și sănătății. În contrast, suplețea se asociază cu tristețea.

 

Una dintre cele mai pacifiste și mai sigure țări, unde sunt interzise armele nucleare, localnicii sunt prietenoși, iar pe străzi e mereu curat este Noua Zeelandă. În plus, în acest stat aproape că lipsesc șerpii veninoși, tot felul de insecte sugătoare de sânge și animale periculoase. Basm adevărat!

 

Elveția. Trei orașe elvețiene au fost incluse în 2017 în top zece cele mai bune locuri pentru trai. Aici sunt respectate drepturile femeii și egalitatea de gen. Ce să mai discutăm, dacă majoritatea Parlamentului elvețian este format din femei!

 

În Danemarca, educația și sănătatea sunt practic gratuite. Dar marele avantaj îl reprezintă treburile casnice: curățenia în apartament, cumpărarea produselor alimentare, educarea copiilor sunt ocupații tipice pentru bărbații danezi. Iată unde trebuie să ne căutăm ursitul!



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.77683162689209