Februarie 09, 2018
LIVE! Focoasa brunetă Diana Brescan vine astăzi în studioul AQUARELLE!
Tânăra, stilata și atrăgătoarea interpretă de la noi, Diana Brescan vine astăzi, 9 februarie, în studioul AQUARELLE, pentru a ne încălzi cu prezența sa, într-un karaoke challenge pe care nu trebuie să-l ratezi.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Astăzi, 9 februarie, dacă-ți va fi frig, te îndemânăm să intri pe pagina noastră de facebook, pentru că, cu siguranță te vei încălzi atunci când o vei vedea pe Diana Brescan. E tânără, ambițioasă, și talentată, interpreta autohtonă Diana Brescan te va încălzi cu prezența sa, cu chipul său focos și cu provocările care îi vor fi oferite. Îți promitem că nu îți va fi frig, pentru că ți-am pregătit un karaoke challenge cu Diana Brescan. Timp de câteva minute, interpreta va încercă sa facă mai multe voci, interpretând un singur cântec. Detaliile le vei vedea în LIVE-ul care va avea loc astăzi, 9 februarie, la ora 14:00. Fii pe fază, îți promitem că va fi distractiv.

 

 

Amintim că Diana Brescan este interpreta din Republica Moldova în vârstă de 22 de ani. S-a născut în zodia berbecului, la 18 aprilie 1996. Ea aduce acasă zeci de premii și locuri de frunte de la concursurile internaționale la care participă. "Vocea României", "X Factor", "Cerbul de Aur", "Slavianskii Bazar", "Două inimi gemene", sunt doar câteva dintre concursurile la care aparticipat interpreta, la toate obținând premii importante. În toamna acestui an Diana Brescan a participat la concursul "Vocea României", sezonul 7, ba mai mult ca atât, a trecut chiar și în semifinală. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.6057434082031