Aprilie 01, 2019
Află cine au devenit câștigătorii trofeelor la Balul de Primăvară AQUARELLE 2019!
În cadrul Balului de Primăvară AQUARELLE 2019, tradițional au fost decernate premiile AQUARELLE, pentru cei mai buni specialiști din cele mai diverse domenii.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Sâmbătă, 30 martie, la Chișinău a avut loc un show de excepție Balul de Primăvară AQUARELLE 2019. La cea de-a XVI-a ediție a Balului de Primăvară AQUARELLE 2019, au participat mulți artiști autohtoni, printre care se numără: Adrian Ursu, Olia Tira, Natalia Gordienko, AKORD, Dianna Rotaru, NATAN, Ionel Istrati, Iuliana Beregoi, SunStroke Project, Cristina Scarlat, Valeria Pașa, Aliona Moon și Cristian Porcari. Invitații speciali ai serii au fost interpreții Connect-R, Irina Rimes și The Motans. 

De asemenea, o parte importantă a Balului de Primăvară au fost decernarea premiilor AQUARELLE pentru cei mai buni specialiști în cele mai diverse domenii. 

Să vedem lista completă a câștigătorilor la Balul de Primăvară AQUARELLE 2019!

 

Coperta Anului

Trofeul la categoria Coperta Anului l-a câștigat Oleg și Natalia Braga, cuplul care sunt împreună de mai bine 20 de ani, ei au doi copii frumoși și au apărut pe coperta revistei AQUARELLE, în luna martie 2018. Ei au acumulat 14130 de voturi pe pagina aquarelle.md.

 

 

Bărbatul anului

În categoria Bărbatul anului cu peste 14200 de voturi, a fost desemnat un domn profesionist, care promovează Republica Moldova pe continentele unde vocea țării noastre încă nu a fost auzită, cu un palmares diplomatic de invidiat și cu o adevărată abnegație profesională. Omul care a revigorat sistemul diplomatic al Republicii Moldova și a demonstrat că Republica Moldova poate promova o diplomație inteligentă și cu rezultate scontate. Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Tudor Ulianovschi. 

 

 

Business Lady

La categoria Business Lady a anului – cea mai de succes femeie în business, cu circa de 18000 mii de voturi obținute pe situl aquarelle.md  a câștigat managerul general al Companiei Financiare „Prime Capital”, Carmina Vicol!

 

 

Top Managerul anului

Top Managerul anului a devenit femeia care a acumulat pe site-ul aquarelle.md 15130 de voturi. Aceasta este directorul pe marketing a showroomului Ecofloor, Elena Breazgunova.

 

 

Cel mai bun brand autohton

La categoria Cel mai bun brand autohton – câștigătorul a acumulat 17624 de voturi pe site-ul aquarelle.md. Este vorba de brandul companiei Moldova Zahar - Moş Zaharia.

 

Prezentatoarea anului

Prezentatoarea anului a devenit frumoasa și eleganta prezentătoare de știri la canalul PRIME Svetlana Stanchevici! Ea a acumulat cel mai mare număr de voturi pe www.aquarelle.md – 17800. 

 

 

Premiul Special 

Premiul Special pentru dezvoltarea televiziunii în Republica Moldova a fost acordat doamnei, care activează la postul Pro TV Chișinău începând cu anul 1999. Cea mai cunoscută persoană din domeniul mass-media, prezentatoarea emisiunii politice În PROfunzime, Lorena Bogza!

 

 

Cel mai frumos proiect special

În categoria Cel mai frumos proiect special a acumulat 13245 de voturi proiectul “Generaţiile” din luna martie 2018! La acest proiect au participat unile din cele mai cunoscute familiile din Moldova Tuz-Haret, Marian, Furtună, Erhan și Sîrbu.

 

Medicul Anului

La categoria Medicul Anului avem doi câştigători, care au acumulat peste 13 mii de voturi. Este vorba de medicii, care salvează vieți în fiecare zi și ne fac viața mai împlinită.

Una din câștigătoarele trofeului este Ludmila Tofan-Scutaru - doctor în științe medicale, conferențiar universitar, gastroenterolog și hepatolog. 

 

 

Cea de-a doua câștigătoare este - doctor în științe medicale, medic ORL de categorie superioară, membru a Societăţii medicilor ORL a Republicii Moldova, doctor in American Medical Center, doamna Cezara Andronachi.

 

 

Cosmetologul Anului

La сategoria Cosmetologul Anului, câștigător cu peste 17850 de voturi a devenit medicul-chirurg, flebolog, specialist în domeniul Cosmetologiei injectabile, și lectorul – Nicolae Postu!

 

 

Cel mai bun brand cosmetic

Unul dintre cele mai bune branduri cosmetice de la noi din țară, care a câștigat cu un număr enorm de voturi – 10 500, este prima rețea de magazine cu produse cosmetice organice din Moldova – Organic Shop!

 

 

Stilistul anului

Câștigătorul în nominalizarea Stilistul anului a devenit cel mai adorat stilist al vedetelor de la noi din țară, Vitalie Iscoviac. Pe site-ul aquarelle.md, unde a avut loc votingul, Vitalie a acumulat 9800 de voturi. 

 

 

Designerul anului

A acumulat 9750 voturi pe site-ul aquarelle.md, și a devenit câștigătoare la categoria Designerul anului. Este vorba de creatoarea de ținute spectaculoase, fondatoarea brandului Ariadna – Diana Voevuțki!

 

 

Cea mai buna companie de vinificație

În categoria Cea mai buna companie de vinificație, 8700 de voturi pe site-ul aquarelle.md a acumulat Vinăria Hînceşti. 

 

 

Cel mai bun hotel

Câștigătoare în nominalizarea Cel mai bun hotel cu peste 10 000 de ori a devenit Hotelul Bristol!

 

 

Cel mai bun restaurant

În categoria Cel mai bun restaurant a obținut 8769 de voturi pe aquarelle.md restarantul Lud’s Pub.

 

 

Cel mai bun bar și cafenea

În categoria Cel mai bun bar și cafenea 9899 de voturi a obținut barul si cafeneaua SENSI! 

 

 

Cea mai bună companie de construcții

Cea mai buna companie de construcții care a acumulat pe site-ul nostru 9982 de voturi, a devenit Compania de construcții Eldorado Terra.

 

 

Cel mai bun producator de mobilă

Pe site-ul aquarelle.md a acumulat 17800 de voturi, și a câștigat la categoria Cel mai bun producator de mobilă - Fabrica de mobila Ambianţa.

 

Premiul special: Cel mai rapid dezvoltat brand în Republica Moldova

Premiul special, pentru cel mai rapid dezvoltat brand în Republica Moldova a fost decernat brandului Antos, care pe parcursul acesui an deja a deschis două magazine specializate! 

 

 

Cel mai bun centru educaţional

La categoria Cel mai bun centru educaţional cu 15 379 de voturi câștigă academia de modeling MONE MODELS. 

 

 

Cea mai frumoasă familie a anului

Cea mai frumoasă familie în acest an a devenit familia de medici, care formează cuplu de mai bine de 20 de ani, Sergiu Corobceanu și Olga Constantinică. Ei au obținut pe site-ul aquarelle.md 7500 de voturi.

 

 

Cel mai bun în artă

La categoria Cel mai bun în artă cu un numar 8775 de voturi a cîştigat – sculptorul , autorul sculpturilor din bronz care au devenit deja simbolul capitalei, cetățean de onoare al Chișinăului – Veaceslav Jiglițchi.

 

 

Premii speciale:

Premiu Special pentru promovarea technologiilor inovative în Republica Moldova a fost decernat Președintelui Camerei de Comerț și Industrie Moldova – China – Boris Foca!

 

 

Premiul Special pentru dezvoltarea domeniului sănătății în Republica Moldova i s-a acordat Directorului Institutului Oncologic, Larisa Catrinici. 

 

 

Premiul special pentru merite deosebite i s-a decernat Artistului Emerit din Republica Moldova, Ștefan Petrache. Unul din cei mai importanți muzicieni din estrada naţională, un om cu har, un artist cu o voce aparte, care în data de 8 mai va împlini frumoasa vârstă de 70 de ani. A fost solist în Orchestra de estradă a Radioteleviziunii, în formaţiile vocal-instrumentale Orizont şi Contemporanul din Chişinău. Vocea inconfundabilă a interpretului este vocea generaţiei de aur a muzicii uşoare din Moldova. 

 

 

PARTENER GENERAL:

PARTENERI:



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1534607410431