Octombrie 17, 2016
Lily-Rose Melody este din ce în ce mai faimoasă
Popularitatea frumoasei adolescente în ultimul timp crește considerabil. Cum a devnenit populară? Este în asta și meritul părinților acesteia care sunt recunoscuți în toată lumea?

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

2016 este un an de glorie pentru frumoasa Lily-Rose Depp. Aceasta încrezător cucerește lumea, fiind un model de succes și o actriță talentată, pe lângă asta, mai e și fiica actorului american – Johny Depp și a actriței și cântăreței franceze - Vanessa Chantal Paradis.

Fetița de 17 ani deja se poate lăuda cu faptul că a devenit imaginea parfumului Chanel și a interpretat rolurile principale în filmele Planetarium, La danseuse și Yoga Hosers.

Adolescenta nu poate trăi fără rețelele de socializare, aceasta este foarte sociabilă pe Instagram și are deja 2 milioane de urmăritori.

Cu pași grăbiți, fiica unuia dintre cele mai frumoase cupluri de cândva, crește pe scara profesională, dar la moment ea acordă o atenție mai mare modelingului, ceea ce nu e de mirare, pentru că Lily are parametrii necesari: 40 kg, 1.6 m înălțime și are trăsături faciale de aristocrată.

După părerea criticilor, tânăra vedetă are șanse mari să devină extrem de cunosută în lume, în comparație cu părinții ei la aceeași vârstă.

Lily este o personalitate puternică și într-un timp scurt a dovedit că nu se teme de declarații directe, afirmând că visează sa se filmeze într-un film de-al lui Quentin Tarantino.

Încă o declarație curajoasă de-a ei constă în faptul că ea vrea să placă lumii nu din cauza că aceasta este fiica lui Johny Depp și Vanessa Chantal Paradis. Lily-Rose neapărat va dovedi că popularitatea ei nu depinde de părinți, ci de faptul că ea într-adevăr este talentată și poate să cucerească lumea de una singură.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.7387797832489