Decembrie 08, 2022
Lily Collins şi Ashley Park, super sexy la premiera noului sezon "Emily in Paris"
Aseară, la Paris, a avut loc premiera celui de-al treilea sezon al mult aşteptatului serial având-o ca protagonistă pe fiica lui Phil Collins.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Strălucire, veselie şi declaraţii fashion pe covorul roz întins aseară pe Champs-Élysées, la cea mai aşteptată premieră pariziană marca Netflix. Protagonistele Lily Collins şi Ashley Park, alături de colegii lor americani şi francezi din distribuţia mixtă a serialului "Emily in Paris", au defilat prin faţa fotografilor şi a cameramanilor la premiera sezonului al treilea.

Ignorat de francezi la prima sa lansare, serialul de succes "Emily in Paris" a devenit un adevărat fenomen. Şi, judecând după mulțimea de fani strânşi pe Champs-Élysées și prezența multor reprezentaţi ai presei la premiera globală a sezonului al treilea la Paris, serialul a fost acum adoptat şi de francezi cu acelaşi entuziasm.

Lily Collins la premiera sezonului 3 "Emily in Paris"

Netflix a prezentat noul sezon "Emily in Paris" la Teatrul Champs Elysées renovat. Evenimentul elegant a atras întreaga distribuție, inclusiv pe Philippine Leroy-Beaulieu (Sylvie Grateau), Kate Walsh (Madeline) și Camille Razat (Camille), care au strălucit în ținute îndrăznețe de designer și au fost văzute îmbrățișându-se și complimentându-se reciproc. Serialul a dat tonul cu codul vestimentar: "C'est Paris, it's couture baby!".

Lily Collins la premiera sezonului 3 "Emily in Paris"

Lily Collins la premiera sezonului 3 "Emily in Paris"

Lily Collins la premiera sezonului 3 "Emily in Paris"

premiera sezonului 3 "Emily in Paris"

Lor li s-au alăturat creatorul Darren Star, care a semnat cel de-al treilea sezon, precum și co-starurile Lucas Bravo (Gabriel), Lucien Laviscount (Alfie în film, care a purtat un costum violet strălucitor), Bruno Gouery (Luc) și Samuel Arnold (Julien).

 

După două sezoane petrecute la Paris, personajul lui Lily Collins, Emily Cooper, încă nu se îmbracă ca o pariziancă, dar arată la fel de fabulos ca întotdeauna. Garderoba ei are culori și mai vii și mai multe imprimeuri în cel de-al treilea sezon, iar fiica lui Phil Collins, care a purtat o rochie sexy Saint-Laurent la premieră, a spus că i-a plăcut ținutele animal print - în special jacheta cu dungi de zebră pe care o poartă la evenimentul Pierre Cadault. "Când văd ținutele pe umerașe, spun mereu că e prea mult, dar când le îmbrac sunt de genul "Nu, îmi place!"." Lily Collins a lăudat-o pe Marilyn Fitoussi, care i-a luat locul Patriciei Field ca designer de costume, pentru că a făcut-o pe ea și pe restul distribuției "să arate atât de bine".

Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (1) jpg

În maniera cu care ne-a obişnuit şi personajul Mindy Chen, Ashley Park a strălucit la propriu la premieră, adoptând o ţinută aurie cu paiete, un set format din rochie cu bretele şi mantou.

Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (1) jpg

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.90382409095764