August 04, 2017
Lilu desculță la un eveniment. Vezi ce misiune importantă a îndeplinit prezentatoarea
Lilia Ojovan, cunoscută pentru aparițiile TV, dar și pentru oficializările căsătoriilor, a fost surprinsă desculță la un eveniment. Ea a vut un rol important în viața unui cuplu.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Astfel, cunoscutul fotograf Alex Iordache și iubita sa Cristina Barbos și-au unit ieri destinele, iar Lilu a fost cea care le-a oficializat căsătoria. Una din cerințele mirilor pentru invitați a fost să se simtă comod la evenimentul organizat în aer liber, pe o pajiște.

 

 

 

Vedeta TV a postat pe Instagram o fotografie în care apare alături de tinerii căsătoriți. Din imagine observăm, că mirii au ales să organizeze o nuntă deloc tradițională, unde cuplul proaspăt căsătorit, împreună cu invitații, au optat pentru o vestimentație lejeră fără paete și pantofi cu toc.

 

 

Într-o rochie albă de tip sacou, fără mâneci și desculță Lilu a fost cea care le-a unit destinele în fața oaspeților.

 

 

Alex Iordache este cel care timp de 7 ani fotografiază momentele fericite din viața oamenilor. Pe parcursul acestor ani la sigur a strâns o colecție de poze cu miri și mirese, ei uite că a venit momentul în care talentatul fotograf să fie în fața obectivelor alături de prima sa dragoste din copilărie. Casă de piatră tinerilor!



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0292730331421