Mai 23, 2022
Lili Sandu, momente grele după ce a devenit mamă: „În cazul meu, alcoolul a fost un refugiu”
Lili Sandu a trecut prin momente grele după ce a devenit mamă. Vedetei i-a fost destul de dificil să se adapteze la noul rol, deoarece venirea pe lume a fiului ei, Thomas Jay, a implicat o mulțime de noi responsabilități. Îndrăgita artistă a recunoscut că, în cazul ei, alcoolul a fost un refugiu, însă nu a fost dus la extrem. Iată ce confesiune emoționantă a făcut iubita lui Silviu Țolu, în direct!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Lili Sandu a trecut prin momente grele după ce a devenit mamă. După ce micuțul Thomas Jay a venit pe lume, artista și-a concentrat toată atenția asupra lui. Perioada de acomodare cu noul rol nu a fost una prea ușoară, ci mai degrabă una dificilă. Deși era conștientă că lucrurile nu vor fi roz de la început, nu s-a așteptat să întâmpine atâtea provocări.

În august 2020, Lili Sandu a trăit cel mai frumos sentiment, acela de a deveni mamă. Atunci, actrița l-a adus pe lume pe fiul ei și al partenerului ei, Silviu Țolu. De atunci, Thomas Jay a devenit centrul Universului lor. Recent, vedeta a recunoscut că, odată cu trecerea timpului, provocările legate de creșterea celui mic devin și mai mari. Are noroc însă că face echipă bună cu iubitul ei.

lili-sandu-alcool-1

De curând, Lili Sandu a fost invitată în emisiunea „Vorbește lumea', de la Pro TV. Cu această ocazie, artista și-a deschis sufletul în fața telespectatorilor și a fost autoarea unei confesiuni emoționante. Vedeta a vorbit despre perioada de acomodare cu fiul ei, Thomas Jay, și a recunoscut că nu i-a fost tocmai ușor. Pentru ea, prumul an de maternitate a fost ca un „carusel al emoțiilor', motiv pentru care alcoolul i-a fost un refugiu.

lili-sandu-alcool-2

„În cazul meu alcoolul a fost un refugiu. Acum, a nu se înțelege că l-am dus la extrem, nu încurajez, dar acolo, un strop, pe podeaua băii, când nu mai poți. Eu știam, din ce am auzit, că nu va fi doar cu lapte și miere și beatitudine.

Pentru mine primul an de maternitate a fost un carusel al emoțiilor pe care nu știam că le voi avea. Mi-a fost greu să mă regăsesc. Nu puteam să-mi contorizez emoțiile. Nu înțelegeam clar iubirea aia de care îmi spuneau toți înainte să nasc', a spus Lili Sandu în cadrul emisunii TV.

lili-sandu-alcool-3

„Totul se învârtea în jurul copilului'

Lili Sandu a explicat că, după ce l-a adus pe lume pe Thomas Jay, totul a început să se învârtă în jurul lui. Cu toate că pe rețelele de socializare dădea de înțeles că totul e perfect în viața ei, lucrurile nu stăteau tocmai așa. Potrivit spuselor actriței, la un moment dat, ea și Silviu Țolu nu mai aveau timp de propriile persoane.

„Totul se învârtea în jurul copilului. Mă spălam pe păr la două săptămâni. La început mi-a fost rușine să vorbesc și prezentam pe Instagram o viață perfectă. Mi-a fost foarte greu, comunitatea mea a reacționat și femeile mi-au dat putere. Și spuneam Asta simt. Am anxietate. Îmi vine să mă târăsc ca un șobolan. Nu mă recunosc', și-a amintit actrița.

lili-sandu-alcool-5

Cum se înțeleg, de fapt, Lili Sandu și Silviu Țolu, după ce au devenit părinți

În cadrul unui interviu mai vechi, Lili Sandu a vorbit deschis despre un subiect sensibil. Vedeta a mărturisit că după ce l-a născut pe fiul ei, s-a confruntat cu anxietatea. Chiar și la ceva timp după, ea a avut momente în care râdea, iar apoi plângea, trecând de la o stare la alta.

lili-sandu-alcool-8

Din fericire, norocul ei este că are un partener înțelegător, Silviu Țolu fiindu-i mare spijin. Aceasta a glumit, spunând că „l-a avertizat’ încă de la început să nu fugă.

„Da, au fost și sunt momente de genul acesta pentru că e un omuleț de care trebuie să ai grijă tot timpul. Plus că te dă foarte mult peste cap, rutina ta și tot ce ținea de tine. Și, atunci, am momente în care acum râd și după aceea plâng. Dar am noroc cu Silviu că înțelege toate stările acestea. Oricum, eu l-am avertizat și i-am zis: „Orice ar fi să nu fugi!’, a mărturisit Lili Sandu.

lili-sandu-alcool-6

Sursa - viva.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.65106320381165