August 30, 2021
Lili Lozan, transformare totală la începutul noului sezon al ”Prima Oră”. Cu ce look a apărut
Lili Lozan e o brunetă consacrată. De-a lungul carierei sale și-a făcut schimbări ușoare de look. Fie a tăiat din lungimea părului, fie și-a făcut breton. În prima ediție a noului sezon însă a apărut total schimbată. Mai să n-o recunoști.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Producătoarea matinalului Prima Oră a insistat ca prezentatoarea să apară blondă la emisiune. Lili Lozan a dat curs provocării și a acceptat să poarte o perucă blondă, tunsă bob. Frumoasa moderatoare a cerut și părerea admiratorilor săi de pe Instagram, întrebându-i ce culoare la păr i se potrivește mai bine - blond sau brunet. Deși au apreciat schimbarea pentru o zi, majoritatea au pledat pentru șatenul închis cu care ne-a obișnuit Lili de-a lungul timpului. 

Natalia Cheptene, colega Liliei și invitata ”Primei Ore” din această dimineață însă s-a declarat impresionată de felul cum o prinde blondul pe gazda emisiunii. ”Azi am fost harnică, de la ”prima oră”. Aşa devreme doar pentru Lili Lozan și Eugen Bulgaru intru în platou. Ei cum să nu vii, măcar ca să o vezi pe Lili blondă!Draga mea, de data asta m-ai eclipsat!”, a scris Natalia la descrierea unei poze în care apare alături de prezentatoarea matinalului. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.88621640205383